Belediyelerin yetkileri ve denetim kriterlerinin değişmesi ve kayyum uygulamasının ardından bu kez de sıra belediye şirketlerine geldi. TBMM Bayındırlık İmar Komisyonunda kabul edilen ve bu hafta Genel Kurula gelmesi beklenen kanun teklifi ile belediyeler Cumhurbaşkanının onayı olmadan şirket veya kooperatif kuramayacak.
CHP bu düzenlemenin özellikle muhalefete mensup belediyelerin vatandaşa hizmet götürmesinin önüne geçmek için yapılmak istendiğini savunuyor. CHP teklif TBMM’de benimsenirse Anayasa Mahkemesine iptal davası açacak.
Sözcü
Anıtkabir yürüyüşünde dikkat çeken an! Özgür Özel bacağına müdahale etti35 izlenme
Son seçim anketinden Erdoğan'a kötü haber!33 izlenme
Doğalgaz için arazilere el konulacak şehirler belli oldu24 izlenme
Et tüketiminde Afrika ligine düştük34 izlenme
FETÖ'nün açtığı dosyayla ceza verdiler! Yargıtay Gezi kararında FETÖ'den ihraç edilen polisleri tanık gösterdi27 izlenme
İstanbul’daki saldırıyla bağlantılı 1 terörist Suriye’de yakalandı!71 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Mevlana'lı barış mesajı25 izlenme
Milyonlarca emeklinin beklediği Maaş takvimi netleşti!31 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'un fethinin 572'inci yıl dönümü için video! "Fatih kadar hak etmek için İstanbul bize emanet"
Vatandaşa seslendi: "Dışarıda 25 TL'ye alıyorsunuz, bizde 8 TL"
Cemal Enginyurt açıkladı: "AKP'li gazetecilere para verilmiş. Siz nereden para aldınız da Şile'de villanız var, en lüks arabalara biniyorsunuz?"
Bir dilim baklava 308 TL! Bu ülkeyi kim bu hale getirdi?