Süperhaber'den Mevlüt Yüksel'in özel haberine göre, Siyasetçiler ve iş insanlarıyla ilgili iddialarda bulunduğu videolar yayınlayan ve İspanya'da yakalanan Muhammed Yakut'un serbest bırakıldığı öğrenildi.
Muhammed Yakut'un eşi ve oğlunun da Muhammed Yakut ile aynı saatlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
YAKUT'UN EŞİ VE OĞLU SERBEST BIRAKILDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından takibe alınan Muhammed Yakut'un eşinin, buluştuğu kişilerden 100 ila 200 bin dolar arasında elden para aldığı belirlendi.
Edinilen bilgiye göre gözaltına alınan Yakut'un eşi ve oğluna bu para trafiği soruldu. Yakut'un eşi ifadesinde, Ankara'da yaptıkları ticari bir işten dolayı alacakları olduğunu iddia etti.
Yakut'un eşi ve oğluna, HTS kayıtlarına göre ortak sinyal verdikleri zamanlarda Muhammed Yakut'un yayınladığı bu videolar için birlikte hareket edip etmedikleri soruldu.
İfadede hiçbir suçlamayı kabul etmeyen Muhammed Yakut'un eşi ve oğlu, işlemlerin tamamlanmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yeniçağ
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan "Mansur Yavaş desteklenmeli" diyerek İYİ Parti'den istifa etti!28 izlenme
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında Özel Marş Tanıtıldı27 izlenme
'Montrö bildirisi'ni yazan amiral İYİ Parti kurucusu çıktı!98 izlenme
Emekli öyle bir feryat etti ki herkes başını yere eğdi: "İnsanlar artık patlama noktasına geldi. Çocuğu bile okuldan aldık liseyi bitirdi. Artık devam ettiremeyiz. Okullar da para istiyor"16 izlenme
Yobazlar tarafından şehit edilen Kubilay ve arkadaşları anıldı27 izlenme
Göstergelerin her biri tepetaklak16 izlenme
'Erdoğan'a itaat farzdır' diyen rektör AKP'ye 'yaranamadı'264 izlenme
Saraçhane’de tarihi buluşma: Altılı Masa meydana indi23 izlenme