İşte İnce’nin konuşmasından önemli satır başları;
RAHMETLİ SAĞLIĞINDA BİLE BÖYLE GEZMEDİ
“Adıyaman Malatya tütününü yasakladı, Amerikan tütünlerine teslim etti.
Şimdi soruyorum; Amerikan tütününde vitamin mi var? Milliyim diyor. Sen millisin de niye Saray'da Hindistan mermeri kullanıldı. Anıtkabir’de yabancı mermer mi var? Sen millisin de Süleyman Şah Türbesi’ni niye taşıttın. Rahmetli sağlığında bile böyle gezmedi. Peki sen millisin de neden 1 Mart tezkeresini getirdin?
‘ERDOĞAN’IN EMİR ERİ OLURSUN’
TSK Disiplin Talimatnamesi gereği askerler siyasi parti toplantılarına katılamaz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşılayan astsubayları görevden alınmadı mı? Siyasi parti toplantılarına katılanlar hapse atılmadı mı? Benim hapse attırmak gibi niyetim yok. Ama apoletlerini sökeceğim o generalin. Eğer Erdoğan'ı çok seviyorsan, 24 Haziran'da belli olacak. Ben apoletlerini sökünce gider Erdoğan'ın emir eri olursun. Bana apoletlerini sökemez diyor. Sayın Erdoğan sen İlker Başbuğ'a terörist demiş adamsın. Sen Türk ordusuna kurulan kumpasın savcısısın. Türk ordusunu da düzelteceğiz.
KENTSEL DÖNÜŞÜM
Kentsel dönüşüm konusunda şunu söylemek istiyorum;
1Kimse yerinden yurdundan olmayak 2 Sizi rantiyecilere bırakmayacağız.
ERDOĞAN’IN UYKUSUNU KAÇIRACAK ANKET
Elimde anketler var. Şu kadarını söyleyeyim. Erdoğan'ın uykularını kaçırır.
Benim sihirli sayım 29. Bu TC'nin yaş ortaması. Bu Almanya'da 40. 29 bizim şansımız. 100 kadından 32'si çalışıyor. Bunu 60'a çıkaracağız. Kadını iş yaşamına nasıl sokacağız; her mahalleye bir kreş açacağız. Sloganımız şu; Çocuk kreşe, kadın işe
İmam Hatipliler benim çocuklarım, evlatlarım, öğrencilerim. Ama sana sadece onların oyu lazım. Bir cumhurbaşkanı öğrencileri arasında ayrım yapar mı? İmam hatipli evlatlarım; kendinizi kullandırtmayın Erdoğan'a.
Kuleli lisesini kapattı; neymiş. FETÖ’cüler mezun olmuş.Hakimlerin üçte biri FETÖ’cü çıktı. O zaman hukuk fakültesini de kapat.
SENİN KÖPRÜN BAYRAMDA NEDEN PARALI?
Erdoğan sana iki soru soruyorum cevap ver, Ramazan bayramında Demirel'in Özal'ın yaptığı para bedava da senin köprün niye paralı? Demirel'in yaptığı köprüden 11 liraya geçiyoruz da senin yaptığın köprüden niye 124 liraya geçiyoruz?
Üniversite diploması olmaması suç mu? Hayır değil ama olmadığı halde var demek ayıp. Bana ekonomi öğretecekmiş, bay ekonomist promtırlarını danışmanlarını alarak istediğin saatte istediğin kanalda karşıma çık. Konuları sen seç, tartışalım. Ben TV'de 81 milyonun izlemesini isterim, siz de ister misiniz? Harhelde gelecektir, gelmeli.”
BÜYÜK MİTİNGİN PROVASI
Foto SÖZCÜ
Muharrem İnce bugün 23 Haziran’daki büyük İstanbul mitinginin provası niteliğinde küçük mitingler yapıyor. Bu mitinglerinin ilkini Kağıthane’de gerçekleştirdi. İnce’ye yoğun ilgi gözden kaçmadı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharreminceistanbulda2446379/
Balıkesir'de yıkılan binanın sahibi ve müteahhidi gözaltına alındı11 izlenme
İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye katıldılar!26 izlenme
S.Arabistanda mini etekli video paylaşan kadın gözaltına alındı, yoğun tepki gelince serbest bırakıldı !1305 izlenme
Adalet Bakanı Tunç: Kirada yüzde 25 sınırı günün şartlarına belirlenecek24 izlenme
"Evimde yaşayan 5 kişi kim?"90 izlenme
Akşener: Erdoğan’ın seçilmesi mümkün değildir78 izlenme
Emeklinin onuru ayaklar altında! "45 sene çalıştım. Şu anda çok düşük maaş alıyorum. Geçinemiyorum, konteynerde oturuyorum, kendime ayakkabı alacak durumda değilim"17 izlenme
Arazileri euro üzerinden satmaya çalışan AKP'li belediyede 45 milyon TL'lik skandal ortaya çıktı!91 izlenme
KKTC'de sandıktan Tufan Erhürman çıktı, zaferi Kufi ile kutladılar
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Sen er meydanını tespit et gelmeyen şerefsizdir
Yenidoğan Çetesini çökerten Savcı Yavuz Engin ilk kez konuştu: "Bunun gibi birçok büyük operasyona imza attık"
Erdoğan imzaladı: İTO ve İSO çıktı, Bilal Erdoğan'ın konfederasyonu girdi