“Siz kime Amerika'yı anlatıyorsunuz? Siz kime antiemperyalizmi anlatıyorsunuz? Biz emperyalizme kafa tutan, milli mücadeleyi gerçekleştiren ve milli ekonomiyi kuran partiyiz.
Siz, Amerikan malı olan Büyük OrtaDoğu Projesinin Eşbaşkanlığı görevini 16 yıldır yerine getiriyorsunuz.
Siz, yaptığınız hizmetlerle Yahudi Cesaret Ödülüne lâyık görülen ve bu ödülü kendine lâyık görenlersiniz.
Siz, devleti, emperyalizmin kolluk kuvveti olan Fetö terör örgütüne teslim edenlersiniz.
Siz, damat, çolukçocuk dolarla, euroyla gemi filoları kuran, bu filoları emperyalizmin yüklerini taşımak için seferber edenlersiniz.
Siz, 1950'den bu yana, ağa babalarınızdan başlayarak, her politikanızla emperyalizmin karakol bekçiliğini yapanlarsınız.
Siz, emperyalizme karşı mücadele edenleri “vatan hainliği” ile yaftalayan, beslediğiniz tetikçileri onların üzerine sürenlersiniz. Siz, emperyalistlerden aldığınız borçla, yaptığınız saraylarla, betonla, israfla, şatafatla ve kötü yönetimle ülkeyi iflasa sürükleyenlersiniz.
Siz kim oluyorsunuz da bize antiemperyalizmi anlatıyorsunuz? Yoksa ar damarınız mı çatladı?
Yüzünüz varsa, Anafartalar'a, Maraş'a, Antep'e, Samsun'a, Amasya'ya, Sivas'a, Erzurum'a, İnönü'ye, Sakarya'ya, Dumlupınar'a ve Anıtkabir'e gidin ve anlatın antiemperyalizminizi.
Özür dilemek erdemdir. Bu topraklarda, hayatlarını hiçe sayarak antiemperyalist mücadele verenlerden özür dilemek ve bir daha emperyalizmin yanında yer almamak üzere tövbe etmek zorundasınız.
Aksi taktirde, ekonomik kriz korkusuyla takındığınız yapmacık tavra, aklı başında hiç kimseyi inandıramazsınız.”
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharremincesizkimeamerikayianlatiyorsunuz2578189/
Seçim sandıkta kazanılır ama AKP 50 bin kişi fazla!36 izlenme
Erdoğan'ın 'fetvacısı' dilinin altındaki baklayı çıkardı!1963 izlenme
İhale rakiplerine buharlı temizlik18 izlenme
Müslümanım, 81 yaşındayım, başkalarının giyimine hem karışırım hem de hakaret ederim !4051 izlenme
128 milyar dolar skandalından sonra 108 milyar dolar skandalı! Merkez Bankası'nın dolarları nereye harcadığı ortaya çıktı67 izlenme
Show TV spikeri Ece Üner'in canlı yayında adeta Saray'a gönderme yaparcasına söylediği 'toplanma alanı' sözleri olay oldu !649 izlenme
Yeni havalimanında ağaçlara da böyle kıydılar!118 izlenme
Stephen Hawking hayatını kaybetti200 izlenme