Home
03 Haziran 2018 ( 387 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce yandaş gazeteciyi yalanladı: Bu kişiyi tanımıyorum

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler'in "Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim" iddialarına yanıt verdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı paylaşımda Muharrem İnce'nin röportaj sorularını görmek ve değiştirmek istediğini söyleyen Güler şu ifadeleri kullandı: "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. "Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim" diye haber yolladı! Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil! Dedim Muharrem İnce bir şartla Sıradışı 'na katılırım dedi: Ya soruları önceden görür ve beğenmediklerimi çıkarırım yahut soruları ben belirlerim Ben de kusura bakmayın dedim."

Muharrem İnce bir şartla Sıradışı 'na katılırım dedi:
Ya soruları önceden görür ve beğenmediklerimi çıkarırım yahut soruları ben belirlerim
Ben de kusura bakmayın dedim.

Yandaş gazeteciyi yalanlayan Muharrem İnce yaptığı açıklamada Güler'i tanımadığını ve hiç görüşmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. zaten yandaş medya dediğin tam da budur:) beni Tayyip Erdoğan ile karıştırıyor!"

Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. zaten yandaş medya dediğin tam da budur:) beni Tayyip Erdoğan ile karıştırıyor!


https://www.birgun.net/haberdetay/muharreminceyandasgazeteciyiyalanladibukisiyitanimiyorum218196.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt Erdoğan'a seslendi: "Sen İmamoğlu’nu Silivri’de mi zannediyorsun?" Büyük abi Türkiye, bol keseden dağıtıyor Kocaeli Valiliğine gelen tepkilerin ardından İYİ Parti'den 81 ile 'mevlit' talimatı! Bu nasıl adalet! 5 yaşındaki oğluna tecavüz eden AKP'li başkan serbest bırakıldı!