Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek cezaevinden mesaj gönderdi.
Sağlık durumuna dikkat çeken Böcek'in mesajı:
"Yüce Türk Milletine;
Hepinizin bildiği gibi Covid döneminde 108 gün yoğun bakımlarda yaşam mücadelesi verdim. O günlerin izlerini hala bedenimde taşımaktayım. Bu izler kalıcı hasarlara dönüştü. Akciğerlerimdeki tahribat nedeniyle kapalı alanlarda nefes almakta zorlanıyorum. Uzun süredir şeker, tansiyon, kalp ve prostat hastasıyım, üçüncü anjiyomu oldum. Bugün itibariyle günlük 16 ilaç kullanıyorum. Sağlığımla ilgili geri dönüşü olmayan bir ihtimalin kurbanı olmak istemiyorum. Daha yargı sürecim başlamadan peşinen cezaya dönüşen tutukluluk halimin hukuk devleti ilkesine aykırı olduğunu bilsem de adalete olan inancımdan vazgeçmeyeceğim. Bu satırlarım sadece benim değil, benim gibi sağlık sorunları yaşayan tüm tutukluların tutuksuz yargılanması adına; hukukun, vicdanın ve insanlığın sesi olarak duyulmasını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle…"
TELE1
Halk TV ve FOX için ceza raporu hazırlayan RTÜK İzleme ve Değerlendirme Başkanı bakın kim çıktı!184 izlenme
İBB Medya A.Ş.'ye polis baskını13 izlenme
İBB seçiminde "Sisi mi Binali Yıldırım mı?" demişti: Erdoğan Sisi'yi resmi törenle karşılayacak21 izlenme
Duvarları aşan mülteciler, akın akın Türkiye'ye giriyorlar bir de çektikleri videoyu sosyal medyada paylaşıyorlar!35 izlenme
İsmail Saymaz: İşsizlik ve yoksulluk var oldukça bir Tosuncuk gider bir başkası gelir78 izlenme
Uzman isim canlı yayında yeni asgari ücreti açıkladı: "Asgari ücrete yüksek zam bekleyenler ters köşe olacak"42 izlenme
CHP'li İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden devlet okullarındaki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine her sabah kahvaltı desteği24 izlenme
İmamoğlu'na küfür etti! Herkeste aynı soru: İçeri girecek mi?21 izlenme