Firari Timur Cihantimur'un ehliyetsiz kullandığı otomobille ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, dilekçe vererek şikayetinden vazgeçti.
Şükriye Aci maddi ve manevi tüm zararının karşılandığını belirtti.
Oğuz Murat Aci'nin “Oğlumun kanını kaç liraya sattın” diyerek isyan eden babası Özer Aci gelininin şikayetini geri çekmesi karşılığında Cihantimur ailesinden tam 100 milyon TL aldığını iddia etti.
Kayınpeder Aci, gelinin davadan vazgeçme karşılığında 100 milyon lira aldığını söyledi.
Özer Aci, "Yazıklar olsun, karşı tarafa da yazıklar olsun. Benim elimdeki delil karşı taraftan 100 milyon lira aldığı yönünde. Davadan vazgeçtiğine göre oğlumun kanını 100 milyona satmış" diyerek gelinine tepki gösterdi.
Davasından vazgeçmeyeceğini defalarca vurgulayan baba Aci, şöyle devam etti: "Davaya devam edeceğim, sonuna kadar. Böyle olmasaydı daha güçlü olurduk. Güçsüzleştik. Sizler var olduğunuz müddetçe, kamuoyunun vicdanı rahatlayana kadar ben mücadeleme devam edeceğim."
Gündeme gelen iddialara ilişkin EKOL TV'ye açıklama yapan Şükriye Aci,“Kimse beni dinlemedi davanın asıl muhatabı benim” diyerek iddialara tepki gösterdi.
Aci, “Haklıyken, haksız duruma düştüm. Bir sürü lince ve iftiraya maruz kalıyorum” diye konuştu.
Şükriye Aci, “Bu iddiaların sahibinin beklentisi bu miktar olduğu için bu miktar söyleniyor. Kesinlikle böyle olağanüstü bir paradan bahsetmiyoruz. Oğlumun ve benim hakkım olan, tazminat davasında zaten alacak olduğumuz parayı bu şekilde almış oldum” ifadelerini kullandı.
Konu itibarıyla yıprandığı için davadan çekilme kararı aldığı belirten genç kadın, “Davanın da düşmeyeceğini zaten bilerek, kamu davasının devamının bilincinde olarak hem eşimin ailesi tarafından hem de psikolojik anlamda bu konu itibariyle yıpranmış olduğum için davadan bu şekilde çekilme kararı aldım. Ama kesinlikle bahsedildiği gibi bir durum yok” şeklinde konuştu.
Türkiye'nin konuştuğu ilahiyatçıyla ilgili karar! Üniversiteden açıklama geldi20 izlenme
AKP’nin kalesinde her iki kişiden biri icralık!46 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldıran şahıs AKP'li ismin oğlu çıktı!46 izlenme
TÜİK açıkladı: Tarımda aylık enflasyon uçtu40 izlenme
Erken seçimin asıl nedenini açıkladı "3.5 milyon işsiz var, korkuyorlar'205 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik açıkladı: "Esenyurt Belediyesi'ne girişlerde soruyorlar AKP'lilere geçiş izni veriliyor, CHP'lilere izin verilmiyor!"41 izlenme
Sokak ortasında kıyafet zorbalığı: Bir kadın, başka bir kadını giyimi nedeniyle polise şikâyet etmek istedi!25 izlenme
Meral Akşener'den yeni video 'Sadece dilini kirletmedi. Kalbini de öfkesinin esiri etti'47 izlenme