İki kez kanser geçmişi olan ve cezaevine girdikten sonra yaklaşık 20 kilo veren tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.
Paylaşımda Çalık'ı cezaevinde ziyaret eden ailesiyle fotoğrafı yer aldı.
Çalık, "4 kişilik bir aileyiz biz. Dünyalar güzeli eşim, beni bir kez olsun üzmeyen evlatlarım. Şükürler olsun hep mutluyduk. Bu hayattaki ilk ayrılışımız. Ama gerçek sevginin karşısında demir parmaklıklar duramıyormuş, bir kez daha anladım." dedi.
Çalık, şu ifadelere yer verdi:
"Nasıl seviyorsam ailemi işte öyle seviyorum büyük Beylikdüzü ailemi de. Hep aklımdasınız inanın. Evlatlarımı düşünüyorum, yaptığımız parklarda koşturuyorlardır şimdi. Okulların açılmasına az kaldı, beslenme çantaları onlara ulaşmaya devam edecek. Bunları düşünüp umutlanıyorum. Edilen hayır duaları ayakta tutuyor beni.
Kavuşacağız. Yine buluşacağız. Şenliğimiz olacak o gün."
TELE1
LPG'ye zam geldi, tabela değişti32 izlenme
Yeni elektrik faturaları ilk kez evlere gönderildi: Faturayı gören soluğu mahkemede aldı33 izlenme
Bomba iddia! 'Atatürk Havalimanı swap anlaşması karşılığında Katarlılara satıldı'95 izlenme
Saray ittifakı sona mı geliyor? MHP'den AKP'ye ret!183 izlenme
Bahar Kalkanı Harekâtı’nda iki asker şehit!126 izlenme
Kapanan şirketlerin yarısı İstanbul’da!58 izlenme
Gaziantep'te vahşet! Köpekler başları kesik halde bulundu41 izlenme
AKP’li başkan oğlunu belediyede işe aldı!81 izlenme