İBB'ye yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında 19 Mart'ta düzenlenen operasyonla İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın sağlık durumu her geçen gün kötüleşiyor.
Geçtiğimiz gün lenfoma şüphesiyle ameliyat edilen Murat Çalık hakkında Adli Tıp raporu çıktı. Adli Tıp, Çalık hakkında tüm sağlık kontrolleri ve tetkiklerin tekrardan yapılması yönünde karar verildi.
Hastaneye sevki yapılan Murat Çalık'ın hastane önünden bir an ayrılmadan nöbet tutan annesi ile birbirlerine el salladıkları an ise böyle görüntülendi:

Gazeteci Ersin Erdoğlu, hastaneye sevki yapılan Murat Çalık ve 80 yaşındaki annesi Güleser Çalık'ın hastanedeki bekleyişini gösteren fotoğrafları paylaştı.
Murat Çalık hastanenin mahkumlar koğuşu penceresinden dışarı bakarken, annesi Güleser Çalık ise hastane önündeki bankta oturup oğlunu beklerken görüntülendi.

4 Haziran’da Marmara Cezaevi’nden İzmir Buca Kırıklar Cezaevi’ne nakledildikten sonra cezaevinde şiddetlenen ağrıları üzerine lenfoma şüphesiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kemik iliği biyopsisi yapılan Çalık, aynı gün tekrar Buca Kırıklar Cezaevi’ne sevk edilmişti.
Kanser tedavisi geçmişi bulunan tutuklu Çalık, patoloji sonucunda lenfoma ile ilgili ciddi bulgular tespit edilince ameliyat edildi.
Sosyal medyasından o kareleri paylaşan Ersin Eroğlu, şunları söyledi:
"Bu dönemi anlatırken ileride akıllara kazınacak bir fotoğraf... Kanser geçmişi olan Murat Çalık mahkumlar koğuşu penceresinde: Annesi hastane önünde!"

Arazisine ruhsat verilmeyen AKP’li başkanın eşi silahla belediyeyi bastı21 izlenme
Mehmet Cengiz, 47 milyon dolarlık jeti yalanladı" İspatlayana uçağı hibe ederim"100 izlenme
Emekli ve memur maaşı zamlarında enflasyon oyunu mu yapıldı?30 izlenme
Ukrayna istedi, Almanya ‘3. Dünya Savaşı çıkar’ dedi40 izlenme
Camide soyulan hırsız "Memlekette namuslu adam kalmamış" dedi!270 izlenme
Son 5 yılda satılmayan biletlere çıkan ve alınmayan ikramiyeler için Hazine’ye bakın ne kadar para aktarıldı!114 izlenme
Türk öğrenciyi Barış Pınarı nedeniyle reddettiler!181 izlenme
İYİ Parti Kurucusu ve İstanbul eski milletvekili Ahmet Çelik: "Meral Akşener o koltukta 1 dakika daha oturmamalı"37 izlenme