22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz'ün yumruk atan isim olduğu iddia edildi.
Saldırı gerçekleştiren şahsın korumalar tarafından dışarı çıkarıldığı öğrenildi.
Halk TV Muhabiri Şeyma Paşayiğit'in aktardığı bilgilere göre; ''görgü tanıkların ifadesine göre yumruklu saldırı yapıldı. Ancak saldırı herhangi bir tartışma üzerine değil, muhalefet kulisinden çıkarken direk yapıldığını öğrendik. Saldırıyı yapan isim ise eski ANAP Milletvekili Turan Tüysüz. Sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgi sahibi değiliz, polis olaya müdahale etti, saldırgan dışarı çıkarıldı'' dedi.
Mustafa Sargül olayla ilgili olarak; ''yanıma yaklaşarak hiç bilmediğim konularla ilgili bana sorular sordu. Ben de hiç tanımadığımı söyledim kendisini. ben de bunun üzerine olay yerinden uzaklaştım, kendisi de ileri geri konuşmaya devam etti. Yüze parlementoda bunların olması hiç hoş değil. Böylesi talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmak beni son derece üzdü'' dedi.
halktv.com.tr
Yaşlı kadın: "Deniz Gezmiş'lerin arkadaşları ile beraberliğim var, gördüm. Onlar ayağa kalktığı zaman biz onları yadırgıyorduk Amerika ile uğraşıyorlar diye. Şimdi bakıyorum onlar doğru söylüyormuş"29 izlenme
Araç sayısı arttı ama zarar aynı: Yurttaşın cebinden müteahhide köprü!88 izlenme
Son anket sonuçlandı: İşte Erdoğan'ın önüne geçen isim70 izlenme
ABB'ye konser soruşturmasında 5 tutuklama15 izlenme
Mehmet Şimşek'in ortağı "hasretle beklenen" tünel ihalesini aldı13 izlenme
Batıyoruz: Günde 38 işyeri kapanıyor!162 izlenme
2023'te de zam yağmuruna devam: Kırmızı et ve yumurtaya zam!37 izlenme
Kahramanmaraş’ta henüz 5 günlükken hastanede hemşirenin darp ederek engelli bıraktığı bebeğin annesi ve babası konuştu19 izlenme