Home
08 Eylül 2020 ( 185 izlenme )
Reklamlar

Müyesser Yıldız hakkında karar


Ankara 4. Sulh Ceza Hâkimliği, 3 aydır cezaevinde olan gazeteci Müyesser Yıldız'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Hakimliğin, duruşmaya katılmak isteyen Yıldız'ın avukatını beklemeden karar vermesi dikkat çekti.



Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, tutukluğunun üçüncü ayında yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, avukatın duruşmaya katılmasını beklemeden Yıldız’ın tutukluluğunun devamına karar verdi.

Yıldız ifadesinde, '' Yazmış olduğum yazılar nedeniyle suçlanıyorum. Dosyada kısıtlılık olduğu için neyle suçlandığımı bilmiyorum. Ben gazetecilik faaliyeti dışında herhangi bir suç işlemedim'' dedi.

Mahkeme kuvvetli suç şüphesi bulunduğundan Müyesser Yıldız'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/muyesseryildizhakkindakarar1764526

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hastanelerde yer kalmadı! Trabzon’da poliklinikler yoğun bakıma çevriliyor Erdoğan'ın 3. kez adaylığına itiraz eden yargıç ihraç edildi: "HSK cemaat geleneğine devam etti" ‘Asılsız’ denilen mesajı yazan da paylaşan da hapisle yargılanacak! Topkapı’daki İETT garaj alanı, park oluyor