Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta ortadan kaybolan ve 19 gün sonra köyünün 2 kilometre uzaklığındaki dere yatağında çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Narin cinayetinin ardından Diyarbakır'da kaybolan çocuklar gündeme gelirken, sadece Tavşantepe köyünde son 10 yılda birçok çocuğun kaybolduğu veya şüpheli şekilde öldüğü dikkat çekti.
Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçiler Köyü’nde 31 Temmuz 2020’de kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki Miraç Çiçek için de İçişleri Bakanlığı beş kişilik bir soruşturma ekibi kurup savcılığın 42 ayrı senaryo üzerinde durduğunu bildirdi.
Jandarma timleri Narin cinayetini araştırırken, 2020 yılında kaybolan Miraç'a dair bir bilgi edindi. Kelekçiler Köyü’nde misafirliğe gittiği evin önünde oyun oynarken kaçırıldığı düşünülen Miraç'ın dosyası yeniden incelemeye alındı. Durumu sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Emrullah Erdinç, soruşturmanın selameti açısından bilginin ne olduğunu paylaşmayacağını ifade etti.
Kaynak: Gerçek Gündem
'128 milyar dolarla ilgili bir tek Kızılderililer açıklama yapmadı'39 izlenme
Annelerinin Çıplak Pozları Britney Spears'ın Oğullarını Çıldırttı! Yeni bir fotoğraf paylaştı34 izlenme
Erdoğan kabine toplantısı sonrası konuştu, EYT’liler biraz daha bekleyecek91 izlenme
Bir ihale haberi: AKP'li başkanın 'amcazadeleri' kazandı!47 izlenme
Hürriyet o yalanı nasıl manşetine taşıdı? Faruk Bildirici canlı yayında anlattı138 izlenme
Tarımda üretici enflasyonu Ocak'ta yüzde 57,85 oldu27 izlenme
AKP’li belediyeden 65 yaş üstü ve öğretmen ulaşım kartlarına kısıtlama! Ek ücret getirdi20 izlenme
Kızıl Goncalar'daki olay 'türban' sahnesi kaldırıldı! Yapım şirketi açıklama yaptı38 izlenme
Yer: Bursa! Eski sevgilisini yeni sevgilisiyle gören genç, sokak ortasında kurşun yağdırdı.
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na kapatma davası! Pınar Gültekin'in babası isyan etti
Peçeli demokrasi (!) nöbetçisinden feto'ya beddua üstüne beddua
İstiklal'deki bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'ın ifadesi ortaya çıktı: "Talimat gelince bombayı bırakıp kaçtım"