Anasayfa1
24 Eylül 2024 ( 96 izlenme )
Reklamlar

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının ahırında bulundu


Türkiye’yi derinden sarsan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma genişletildi. Küçük kızın cansız bedenini dere yatağına bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri kapsamında yeni deliller bulunduğu öne sürüldü.



Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetin kapsamında yürütülen soruşturmada yeni izler bulundu.

TV100'ün haberine göre, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletildi. Bu kapsamda Bahtiyar’ın evinde ve ahırında yeni deliller bulunduğu belirtildi.

BAHTİYAR'IN AHIRINDA 2 TANE İZMARİT BULUNDU

Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak.

Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

European Investigative Collaborations’ın (EIC) yayınladığı ‘Malta Belgeleri’ne göre, Binali Yıldırım'ın 140 Milyon dolarlık gizli serveti ortaya çıktı ! AKP'li Yeliz benzinin 45 TL olmasını ve Orta Doğu'daki durumu CHP'ye bağladı, isim vermeden Kurtuluş Savaşı kahramanlarına 'hain' dedi! İki polisi şehit etmişti... Saldırgan ile ilgili akıllara durgunluk veren gerçek ortaya çıktı Ekonomi can çekişiyor! TGSD Başkanı kara haberi verdi: "İflaslar başlayabilir!"