Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedenine 8 Eylül sabahı ulaşıldı. Otopsi işlemlerinin ardından Narin’in cenazesi bugün bulunduğu köyde toprağa verildi. Vicdanları paramparça eden cinayette Narin’i dere yatağına bir çuval içerisinde gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın görüntüleri ortaya çıktı.
Gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar Narin’i gömdüğünü itiraf ederek, “Narin’in amcası olan muhtar Salim Güran, cesedi araç içerisinde getirdi. Battaniyeye sarılıydı. Birlikte çuvala koyduk. Muhtar ayrıldı. Çuvalı kendi aracıma alıp daha sonra dere yatağına götürerek gömdüm.” dedi. İtirafçı Bahtiyar, ayrıca Narin’in amcasının cesedi yok etmesi karşılığında kendisine 200 bin lira vereceğini de söyledi.

Kaynak: TELE1
İBB Aksaray'daki 6 yıllık otobüs garajı işgaline son verdi!34 izlenme
Atatürk posterinin ve Türk bayrağının indirilmesine direnen memur ihraç edildi !182 izlenme
Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi tahliye edildi!39 izlenme
Sen misin İmamoğlu'na beraat veren? HSK atamalarında bir sürgün daha ortaya çıktı30 izlenme
Atatürk'e hakaret eden veremlinin döner taktığı görüntüler ortaya çıktı44 izlenme
CHP ile AKP arasındaki oy farkı 1 puanın altında60 izlenme
İktidar belediyeleri 2,4 milyar TL borç bıraktı38 izlenme
Fatih Altaylı'dan bomba Öcalan iddiası: "Çok açık bir pazarlık var, sadece dışarıya pazarlık yokmuş hissi yaratmaya çalışıyorlar"39 izlenme