Home
16 Eylül 2024 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Narin'in ardından Diyarbakır'da bir kayıp daha! 17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım'dan iki gündür haber yok


Tüm Türkiye 8 yaşındaki Narin'in kaybolduktan sonra cansız bulunmasının yasını tutarken Diyarbakır'da bu kez de 17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım'dan iki gündür haber alınamıyor. Beyza'nın evden ayrılırken annesine "Çok sıkıldım, arkadaşlarımla parkta oturacağım" dediği öğrenildi.



Türkiye, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlarken yine Diyarbakır'dan bir kayıp haberi daha geldi. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Bağcılar Mahallesi’nde 14 Eylül günü 17 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Yıldırım, akşam saat 17.30 sıralarında, annesi Gurbet Kaplan’a "Çok sıkıldım, arkadaşlarımla parkta oturacağım" diyerek evden ayrıldı.

Beyza’nın eve dönmemesi üzerine ailesi telefonla aradıkları kızlarına ulaşamadı. Yıldırım ailesi bunun üzerine durumu polise bildirerek, kızlarının kayıp olduğu ihbarında bulundu. Polis ekiplerinin Beyza’nın bulunması için başlattığı çalışma sürüyor.,

Kaynak: ANKA

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ece Üner canlı yayında isyan etti: "Para için bebek öldürdüler, şeytan utandı!" Özgür Demirtaş: "Alım gücü paramparça olacak" Özgür Özel'den iktidara: İmzaladığınız bildiri şehitlere engel oldu mu? Almanya'daki gurbetçi, kur farkına rağmen 3 kat daha pahalı olan ürünle Türkiye'deki enflasyonun boyutunu gözler önüne serdi: "TL ile Almanya'ya gelseniz daha uyguna alırsınız"