Kovid19’a yakalanan Nihat Hatipoğlu’nun yazısında kullandığı, “Din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?” ifadesine tepkiler sürüyor.
Gazeteci Mustafa Hoş, ifadelerin bulunduğu haberi paylaşarak, “Kendini din sanıyor” yorumuyla Hatipoğlu’na tepki gösterirken, gazeteci Rabia Çetin ise “Niye sen peygamber misin?” sorusunu sordu. Gazeteci Erk Acarer de Tele1’in haberini paylaşarak, “Din düşmanlığı değil de din tüccarlığı yapan bir zavallıya tepki desek” ifadesini kullandı.
İnsan hakları savunucusu Natali Avazyan, Hatipoğu’na “Asıl zavallı sizlersiniz…” diyerek, ” ‘Çünkü Nihat Hatipoğlu’na düşmanlık değil bu. Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamberinedir.’ diyecek kadar zavallısınız… Troller sesiniz çıkmıyor bu din sömürücü zavallılara” yorumunu yaptı.
İyi Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, yeminine sadık bir hekim olarak Nihat Hatipoğlu’na başsağlığı dilediğini belirterek, “Ancak kim ki, kendini dinimiz ile özdeşleştiriyor? Müslüman kızsa kızsa ona İslâm’ı dejenere ettiği ve üzerinden para kazandığı için kızar” diye yazdı.
‘DİN DÜŞMANI İLAN EDEMEZSİN HADSİZ!’
Sosyal medya kullanıcıları da Hatipoğlu’nun ifadelerine sert tepki gösterdi. “Din sana aileden miras özel bir alan mı?” sorusunu soran bir kullanıcı, “Birine üzülüp – üzülmemek kişisel duygu durumudur. Sana üzülmek zorunda değilim(z)! Seni sevmeyeni ki herkes seni sevmek zorunda değil! Din düşmanı ilan edemezsin hadsiz!” dedi.
İşte Hatipoğlu’nun söz konusu ifadelerine tepkiler:
https://tele1.com.tr/nihathatipoglunatepkikendinidinsaniyor212840/
Hatay'ın Arap yurdu olduğunu iddia eden imam Halil Konakçı'ya yargıdan karar çıktı29 izlenme
Rektör 10 farklı görevi yürütüyordu: Ardahan Üniversitesi'ne sadece 204 öğrenci yerleşti!37 izlenme
Cami yapımı için Kent Ormanı’nda ağaç kesimine tepki: ‘Rektörün görevi cami yapmak değil, bilimsel eğitimdir’31 izlenme
DSÖ’den onay alan ilk aşı Pfizer/BioNTech oldu!63 izlenme
Kendini yakmaya çalışmıştı... O çiftçi konuştu121 izlenme
CHP'li vekil Bülent Tezcan, Özlem Çerçioğlu'nu fena tiye aldı: "Hapse girmedim gülüşü"36 izlenme
İBB'nin yardım götürdüğü '2 aydır işsiz olan' vatandaşın anlattıkları memleketin durumunu özetledi !351 izlenme
Türkiye güne korkunç bir haberle uyandı! Karısını ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti.23 izlenme
'Biz bir milletiz' Mesajı Yayınlayan Dergi, Fetö'ye 'Geri Dön' Demiş!
'Topuklayan efe'ye Aydın'da öfke seli! "23 yıldır işgal ettiğin makamın onurunu bir gün koruman gerekti"
Sedat Peker'den son paylaşım!
Sokak röportajında konuşan yaşlı adam: "Sıkıntı dinde. Dini kullandık, her şeyi batırdık"