Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Mayıs’ta gerici Nurettin Yıldız’ın etkinlikte konuşma yapmasına karışı protestolarda tutuklanan 5 öğrenci tahliye edildi.
Öğrencilerle ilgili iddianameyi kabul eden İstanbul 69. Asliye Ceza Mahkemesi tevzi aşamasında duruşma için 13. Ekim'e gün verdi ve sanıkların öğrenci olmaları, sınavlarının bulunması, delillerin toplanmasını da dikkate alarak tahliye kararı verdi.
NE OLMUŞTU?
"Dayak yiyen kadın sabaha kadar şükretsin”, "6 yaşında çocukla evlenilebilir" şeklinde sözleri nedeniyle tepki çeken ilahiyatçı Nureddin Yıldız, 13 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi’ndeki bir etkinliğe konuşmacı olarak katılmış, etkinlik öğrenciler tarafından protesto edilmişti. Ertesi gün tutuklanan 6 öğrenciden biri itiraz üzerine tahliye edilmişti.
Tele1
Karamollaoğlu: Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir200 izlenme
Cengiz Holding'e büyük kıyak: Dün 3 milyar TL bağış yaptı, bugün teşviki kaptı!48 izlenme
İlber Ortaylı'dan Mansur Yavaş'a övgü dolu sözler 'Bu lafı cesaretle söylüyorum, Mansur Bey berbat olan Başkentimizi ıslah ediyor. Efsanevi, heykellik adamlar'62 izlenme
‘Erdoğan Bilim Kurulu’nun isteğini reddetti’ Akşener’den istifa çağrısı!347 izlenme
İsrail vatandaşları ücretsiz uçaklarla Türkiye'yi terk etti40 izlenme
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu fikir değiştirdi: İstanbul’a 10 bin yeni taksi plakası istedi42 izlenme
Kent Lokantası kuyruğunda bekleyen vatandaş: "Hepsi yalan. Şu AK Parti’nin dedikleri hepsi yalan. Milleti sömürmekten fazla bir şey yapmıyorlar"35 izlenme
Haluk Levent’i karalamıştı: Hesabını kapatıp gitti!45 izlenme