Home
17 Mayıs 2019 ( 79 izlenme )
Reklamlar

O ilçede T.C. ibaresine AKP–MHP engeli!


Çözüm sürecinde kaldırılan TC ibaresi, Denizli Çivril’de Mayıs ayı olağan belediye meclis toplantısında Cumhur İttifakı ile Millet İttifakını karşı karşıya getirdi.


Çözüm sürecinde resmi kurumların tabelalarından kaldırılan T.C. ibaresi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AKP’nin kaybettiği birçok belediyede tabelalara geri gelmişti. Denizli’nin Çivril ilçesinde ise belediye tabelasına T.C. ibaresinin geri gelmesi, Cumhur İttifakına takıldı.

İYİ Parti ve CHP grupları tarafından verilen ve Çivril Belediyesi tabelasına T.C. eklenmesini içeren önerge, İYİ Parti ve CHP’li üyeler ile MHP’li üye Lütfi Karaman tarafından kabul edilirken, MHP kontenjanından AKP meclis listesine giren üyeler ile AKP’li meclis üyeleri tarafından reddedildi.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Koray Eren meclis toplantısı sonra yaptığı değerlendirmede, “sözde milliyetçiler, milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla bir araya gelip gurur duyduğumuz T.C. ibaresinin belediye tabelasına yazılmasına bile tahammül edemiyorlar. Milliyetçilik adı altında siyasi arenada boy gösteren arkadaşlarımızı taşıdıkları kimlikleri layıkı ile temsil etmeye davet ediyorum.” dedi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/oilcedetcibaresineakpmhpengeli234551h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son ankette ortaya çıktı: Hiç ummadıkları kesim AKP'yi sildi! Bakan 'satılmayacak' demişti ama BOTAŞ satışa hazırlanıyor! 'Mükerrer oy' riski büyüyor Validen itiraf! 'Kusura bakmayın belki de geç geldik ama durum gördüğünüzden, bildiğinizden çok daha vahim. Açıklanan rakamlardan 3-4-5 kat daha kötü'