Çözüm sürecinde resmi kurumların tabelalarından kaldırılan T.C. ibaresi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AKP’nin kaybettiği birçok belediyede tabelalara geri gelmişti. Denizli’nin Çivril ilçesinde ise belediye tabelasına T.C. ibaresinin geri gelmesi, Cumhur İttifakına takıldı.
İYİ Parti ve CHP grupları tarafından verilen ve Çivril Belediyesi tabelasına T.C. eklenmesini içeren önerge, İYİ Parti ve CHP’li üyeler ile MHP’li üye Lütfi Karaman tarafından kabul edilirken, MHP kontenjanından AKP meclis listesine giren üyeler ile AKP’li meclis üyeleri tarafından reddedildi.
İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Koray Eren meclis toplantısı sonra yaptığı değerlendirmede, “sözde milliyetçiler, milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla bir araya gelip gurur duyduğumuz T.C. ibaresinin belediye tabelasına yazılmasına bile tahammül edemiyorlar. Milliyetçilik adı altında siyasi arenada boy gösteren arkadaşlarımızı taşıdıkları kimlikleri layıkı ile temsil etmeye davet ediyorum.” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/oilcedetcibaresineakpmhpengeli234551h.htm
IMF'den Erdoğan'ın planlarını bozacak faiz önerisi25 izlenme
Süleyman Soylu'nun Sedat Peker paniği! "Her gün bunları söylüyor..."76 izlenme
TÜİK'in enflasyon rakamlarına flaş değerlendirme! "Zam yağmuru yolda"46 izlenme
Haluk Levent’ten Diyanet hakkında tweet83 izlenme
Ankara’ya T.C. geldi!124 izlenme
Engin Polat'a sır telefon: Arandığı yer şaşkına çevirdi! 'Kasım'a kadar bekleyin'37 izlenme
Ayşenur Arslan'dan Erdoğan'a: Çok tehlikeli bir oyun oynuyorsun! Ne yaptığının farkında mısın?343 izlenme
İstanbul'un son 25 yılının hikayesi: Bu yolsuzluklar unutuldu mu?95 izlenme