MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'deki yeni yasama yılı açılışında DEM Partili vekillerle tokalaşmış, ardından da PKK elebaşı Öcalan için "umut hakkı" çağrısında bulunmuştu.
3 hafta süreyle çağrısını yineleyen Bahçeli'ye de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek gelmişti.
Piar Araştırma şirketinin 26 kentte 3 bin 680 katılımcı ile yüz yüze gerçekleştirdiği seçim anketinin sonuçlarına belli oldu.
SÖZCÜ yazarı Rahmi Turan’ın aktardığına göre, Devlet Bahçeli’nin “Öcalan çıkışı” sonrası MHP’nin 1.5 puan, AKP’nin ise 2 puan oy kaybı yaşadığı ortaya çıktı.
PİAR Araştırma Şirketi’nin anketinde, CHP yüzde 23.3, AKP yüzde 22.8, MHP yüzde 6.6, DEM Parti yüzde 6.1 oy aldı. Kararsızlar yüzde 24.2 oy oranıyla en kalabalık grup oldu.
Sözcü
Deniz Gezmiş’in son mektubu suç unsuru sayıldı33 izlenme
Dilipak’tan ‘yeniden seçim’ yorumu: Yolsuzluk dosyaları açılır ki...1625 izlenme
Eskişehirli sanayicilerden elektrik kısıntısı uyarısı: "Bedeli ağır olacak"32 izlenme
4 günlük elektrik faturası 55 bin lira geldi!73 izlenme
İmamoğlu'ndan Yıldırım’a zor sorular!147 izlenme
Avrupa’nın gündeminde Nurettin Yıldız var329 izlenme
17 yaşındaki kıza taciz iddiası! 51 yaşındaki şüpheliye linç girişimi10 izlenme
Bu uyarı AKP'ye: Ödemezseniz intihar edeceğiz!101 izlenme