Bolu’nun Gerede ilçesinde, 11 Ağustos’ta oğlunun kavga ettiği 12 yaşındaki S.E.Y. isimli çocuğu başka bir arkadaşıyla bisiklet sürerken gördü. Kadın, otomobilini 2 çocuğun üzerine sürüp, S.E.Y.’ye çarparak üzerinden geçti. Diğer çocuk ise otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Daha sonra G.M.U. ve diğer çocuk tarafından S.E.Y. otomobilin altından çıkartıldı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen S.E.Y.’nin tedavisi sonrası taburcu olduğu öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınan G.M.U.’ya, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi verildi.
Olay, hem ulusal hem de yerel medyada haberleştirildi. Kadının çocuğa bilinçli bir şekilde çarpıp ezdiği anların görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Kadının yaşanan olay sonrası ev hapsi almış olması kamuoyu tepkisine yol açtı. Tepkilerin ardından yeniden gözaltına alınan G.M.U., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Kaynak: DHA
Tele1
Fahrettin Altun ortaya çıktı: İBB'ye ceza kesti13 izlenme
Trump Seçimler için Kollarını Sıvadı39 izlenme
Sürekli Düşünen Biriyseniz ve Bu Yüzden Uykularınız Kaçıyorsa Mutlaka Okuyun!29 izlenme
Başkanlık sistemi sefalet getirdi36 izlenme
İEL Mezunları: "Taciz listesi hazırlayanlar okuldan alındı"23 izlenme
AA yeni provokasyona mı hazırlanıyor: AKP'liler 23 Haziran'da bu uygulamayı kullanarak...82 izlenme
Sıra bu cenneti mahvetmeye geldi!488 izlenme
Mahkemeden cemevlerinin elektrik faturalarıyla ilgili karar!120 izlenme