İstanbul'da fotokopici olarak hizmet veren işletme, askıda fotokopi devrini başlattı.
Özellikle öğrencilere hizmet veren ve öğrencilerin ders notlarına ulaşmasına yardımcı olmak isteyen işletmeci bu yönteme başvurdu.
Daha önce genellikle gıda sektöründe kullanılan duyulmuş askıda ekmek yönetimini kendi işletmesinde uygulamak isteyen işletmeci, askıda fotokopi uygulaması başlattı.
ÖĞRENCİLERE YARDIM
Böylelikle iş yerinden alış veriş eden ve ekonomik durumu müsait olanlara öğrencilere de yardım etme fırsatı sundu.

"KYK BURSU NOT ÇIKARMAYA BİLE YETMİYOR"
Her şeye zam geldiği gibi kırtasiye araç gereçlerine de zam geldiğini söyleyen öğrenci, “650 liralık bursuyla yurt ücretini ödedikten sonra elime neredeyse para kalmıyor. Vize ve final zamanlarında not masrafları bile öğrencileri zorlayan bir duruma geldi” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin günlük 10 milyon lira harcadığı ortaya çıktı!67 izlenme
Akbelen’de 40 gözaltı: O jandarmalar açığa alındı56 izlenme
Halk geçim derdinde ama onlar 200 lira ile sigaralarını yaktılar!93 izlenme
'HMD su' hakkında İBB'den açıklama: İsim değişikliği değil, ikinci marka64 izlenme
Maraş’ta çevre katliamı: Sular siyaha büründü!116 izlenme
CNN Türk, kazayı yorumlarken hükümeti eleştiren eski pilot Bahadır Altan'ı yayından aldı !792 izlenme
Haziran ayı işsizlik rakamları açıklandı39 izlenme
Yargıtay Daire Başkanı Abdullah Yaman duyurdu! Yeni Şafak hakkında yeni hamle28 izlenme