İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hem 31 Mart, hem de 23 Haziran seçimleri sırasında sık sık gündeme getirdiği, “israfla mücadele ve tasarruf ilkeleri" çerçevesinde, AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplamıştı.
Odatv’nin edindiği bilgilere göre, yaşanan bu gelişmelerden sonra, İBB’ye bağlı bir şirket olan KİPTAŞ, bünyesinde bulunan ihtiyaç fazlası lüks araçları satışa çıkardı. Mercedes ve AUDİ marka lüks araçlar için, "muhammen bedeli" belirlenerek satış ilanı hazırlandığı görüldü.
İşte hazırlanan o ilanlar:
.jpg)


https://odatv.com/olayyaratanarabalarbakinneoluyor09101941.html
MASAK, Dilan-Engin Polat çiftini yakın takibe aldı: 'Milyonlarca liralık şaibeli işlem' iddiası45 izlenme
Köpekler için yapılan bağış paraları ile 65 araç almış36 izlenme
Emekli maaşları yeniden hesaplanacak: Bu kişilerin emekli aylığına ek zam geliyor32 izlenme
Kritik iddia: "Ayhan Bora Kaplan'ın tape'leri imha edilmiş"45 izlenme
İktidarın medyadaki amiral gemisi emeklilere Temmuz'da ne kadar zam yapılacağını açıkladı37 izlenme
Doğalgazda durumumuz pamuk ipliğine bağlı! Depolar boşalıyor milyonlar gazsız kalabilir59 izlenme
Levent Gültekin 'Berat Albayrak Erdoğan ile barıştı, 2 hafta içinde Saray'da tekrar görevlendirilecek!'84 izlenme
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem: Çevre illerde de hissedildi26 izlenme
Ekonominin uçtuğunu sananlar bu çocuğu iyi dinlesin: "Dondurmanın bir topu 20 lira olmuş ne ekonomisinden bahsediyordunuz. Biz çocukluğumuzu yaşayamıyoruz"
Tayyar'ın ardından Küçük! "Büyük bir isim daha var" deyip operasyon sinyali verdi
Özgür Özel: "Özgür Çelik'e yapılanı affederiz. Emin olun, Ekrem Başkan kendine yapılanı affeder. Ama emekliyi ezeni, milleti ezeni, gençleri bezdireni affetmeyeceğiz!"
Andımız tartışmalarının sürdüğü şu günlerde Kocaeli'nde çekilen bir görüntü dikkat çekti!