Olay, 19 Şubat günü İzmit ilçesi Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak'ta bulunan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Arslan hayatını kaybederken, saldırgan Ramazan Ö. ise olay günü yakalandı. Ramazan Ö.'nün ardından olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen Burhan Polat, Kenan Y. ve bir kadın şüpheli de Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Ramazan Ö. ve Burhan Polat tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 2 şahıs da serbest bırakıldı.
'ÇİÇEK VE ŞARAP GÖNDEREREK RAHATSIZLIK VERMİŞ'
KRT'de yer alan habere göre, 'Kasten yaralama' ile 'uyuşturucu ticareti ve kullanma' suçlarından sabıka kaydı bulunan Burhan Polat'ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Burhan Polat, "Güngör Arslan'ı gazeteci olması sebebiyle tanırım ancak onunla bir irtibatım yok. Geçtiğimiz yaz ayından itibaren tanıdığım Tuba U. isminde bir arkadaşım vardı. Tuba U.'nun olay tarihinden 23 ay önce köpeği kaybolmuştu. Bu sebeple Tuba U. Güngör Arslan'ın yanına giderek köpeğinin kaybolmasıyla ilgili haber yapmasını istemiş. Güngör'de Tuba U.'nun bu talebi üzerine köpeğin kayıp olması ile ilgili haber yapmış. Güngör ile Tuba U. bu şekilde tanışmış. Bu olaydan sonra Güngör Arslan, Tuba U.'ya çiçek ve şarap göndererek rahatsızlık vermiş. Ayrıca Tuba U.'nun evinin önüne kadar gitmiş. Bunları bana Tuba U. anlatmadı ancak çevrem tarafından Güngör'ün Tuba U.'yu rahatsız ettiğini duydum" dedi.
'GÜNGÖR'Ü BİR KORKUTMAK LAZIM'
Güngör Arslan'ın daha önce avukat E.K. hakkında haber yaptığını söyleyen Burhan Polat, "Ben bu haberin içeriğini bilmiyorum. Yazılan bu haberin altına birileri 'Bu aracı kullanan kişiler torbacı', 'hapçı' gibi yorumlar yapmış. Ben de o dönemde E.K.'nin aracı ile çok dolaştığım için haberin altına yapılan bu yorumları üzerime alındım. Ama bu yorumlarla ilgili E.K.'nin zarar görmemesi adına Güngör Arslan ile hiç irtibata geçmedim. Tuba U.'nun olayını da duyduktan sonra H.E.Ç.'ye 'Güngör'ü bir korkutmak lazım. Tuba U.'dan uzak durması lazım, bu da ne şekilde olursa olsun' dedim. Denetimim olduğu için ben gidip Güngör ile konuşmadım. H.E.Ç.'ye de bana 'Tamam abi biz döveriz, korkuturuz' dedi. H.E.Ç. ile benim konuşmamdan 35 gün sonra Güngör Arslan'ın vurulma olayı meydana geldi. Ben Güngör'ün vurulduğunu evimdeyken öğrendim" diye konuştu.
'GÜNGÖR'ÜN GÖZÜ KORKSUN ANCAK NE ŞEKİLDE KORKARSA KORKSUN' DEDİM'
Burhan Polat, Ramazan Ö.'yü tanıdığını ancak bir samimiyetinin olmadığını ve Güngör Arslan konusunda kendisiyle bir konuşma yapmadığını da dile getirdi.
ARSLAN'IN KIZINDAN AÇIKLAMA: YALANLANDI
Gazeteci Güngör Arslan'ın kızı Nazlıcan Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Burhan Polat'ın polis ifadesindeki iddialarını doğrular nitelikte ifade vermesi için Tuba U.'ya üç kişi aracılığıyla baskı yaptığını, buna rağmen Tuba U.'nun iddiaları yalanladığını açıkladı.
Arslan, Polat'ın Tuba U.'ya gönderdiği üç kişi aracılığıyla, polise vereceği ifadesinde kendisiyle ilişki yaşadığını ve Güngör Arslan'ın da kendisini rahatsız ettiğini söylemesini istediğini belirtti. Tuba U.'nun buna rağmen iddiaları reddettiğini belirten Arslan, Tuba U.'nun Polat'ın gönderdiği üç kişiyle yaptığı görüşmenin ses kaydı olduğunu da söyledi.
Nazlıcan Arslan'ın açıklaması şu şekilde:

Kepçe operatörü, yıkıma karşı direnen site yöneticisinin kafasından aşağı toprak boşalttı34 izlenme
Meral Akşener’den Erdoğan’a: "Bavulları toplama vakti geldi"63 izlenme
CHP'li Tüm'e 'Cumhurbaşkanına hakaretten' hapis cezası: Önce beraat etti, sonra mahkum oldu!29 izlenme
AKP'liler Erdoğan'ın boykot çağrısına uyup, İPhone telefonlarını kırmaya başladı !1268 izlenme
İstanbul’da sessiz işgal afişleri asıldı: "Ey işgalci, misafirlik vakti geçti memleketine dön"24 izlenme
Motosikletler de vergi verecek16 izlenme
Sokak röportajında bir vatandaş, önce ekonomiden şikâyet etti sonra "AKP'ye oy verdim, pişman değilim" dedi30 izlenme
CHP'ye 'kurultay' soruşturması! İmamoğlu dahil olduğu 12 kişi hakkında ceza talep edildi14 izlenme
Suriye’de Türk bayrağına saldıran şüpheli, bayrağı öpüp özür diledi
Fazıl Say'dan İnce'ye mesaj 'Sayın İnce yazdıklarımı lütfen okuyun'
Sinan Ateş çeşmesi yaptırmıştı: MHP'li isme silahlı saldırı
Ekrem İmamoğlu reytingleri yıktı geçti 'Sayın Cumhurbaşkanı görevi verir mi diye düşünmüyorum. Bayıla bayıla verecek !'