Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından bir acıkama daha yaptı. Açıklamada, "İnsanlık dışı suikastin aydınlatılması hususunda devletimize olan güvenimizi yeniden vurgulamak istiyoruz" denildi.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 günü Ankara Çankaya’da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Suikastla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturma kapsamında MHP'de çeşitli kademelerde bulunan isimlerin de aralarında olduğu 21 kişi tutuklandı.
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Twitter hesabından ailesi adına bir açıklama daha yayımladı. Açıklamada, “Devletin dini adalettir” denildi.
Açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Vicdanları yaralayan bu alçak suikastin ucu kime dokunursa dokunsun aydınlatılması için, siyasi partilerin haklı davamızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sesimiz olmaya devam etmesini arzu etmekle birlikte davanın sağlıklı ilerleyebilmesi adına aile olarak siyasetin içinde yer almak yerine siyaseti siyasetçilere bırakmak gerektiği hususunda bir karar almış bulunuyoruz.
Şehit eşim her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde değildiyse de gerçekler belgeleriyle ve tüm yönleriyle açığa çıktığında görüleceği üzere siyaset, bu alçak suikastten pek uzak değildir.
Bu insanlık dışı suikastin siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz.
Ateş ailesi olarak beklentimiz; ateşin yalnızca düştüğü yeri yakmakla kalmaması, herkesin bu ateşi yüreğinde hissetmesi, Türk milletinin evladı olan Sinan Ateş'in davasına bütün bir milletin sahip çıkmasıdır. Bu vesileyle ilk günden veri gerek sosyal hayatın içerisinde gerekse sosyal medyada yanımızda olduğunu hissettiren herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Dua ile...
Ateş Ailesi Adına,
Eşi Ayşe Ateş"
Kaynak: Gerçek Gündem
Hacizlik olan çiftçilerden iktidara uyarı "Üretemezsek tanzim çadırı kurmak zorunda kalırlar"60 izlenme
Menzil tarikatı lideri 'iş adamı' olduğunu itiraf etti! Dünya malı için kardeşleri ile İngiltere'de de kavga etti19 izlenme
Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun kaçması sonrası polislere soruşturma29 izlenme
THY'de flaş istifalar!76 izlenme
Erdoğan'ın dolar hamlesi Merkez Bankası'na “850 milyar TL” zarar ettirdi!26 izlenme
Son seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!102 izlenme
'İmamoğlu aday olmazsa kimi aday olarak görmek istersiniz' anketi: İlk 3'teki isimler şaşırttı27 izlenme
AFAD, işçilere verdiği zammı geri istedi30 izlenme
Türk milletine 'ahmak' diyen Zekeriya'ya tepki yağıyor! "Özür dile lan!"
YSK için çok konuşulacak iddia: "6'ya 5 karar verecek"
TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri emeklileri çileden çıkardı
Meşhur markanın salça fabrikasında iğrenç görüntüler! Faaliyetleri askıya alındı