Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, yazılı ve görsel basın yayın organlarında yer alan ve Ankara’da meydana gelen müzisyen Onur Şener’in hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayda isimleri geçen İlker Karakaş ve Ali Gündüz’ün, 2012’de KPSS ile Bakanlığın yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre iş müfettişi yardımcısı olarak kamu görevine atandıkları belirtildi.
Açıklamada, “İş müfettişi kadrosunda bulunan adı geçenlerin herhangi bir idari görevi bulunmamakta olup, devam eden adli süreç dışında Bakanlığımızca da gerekli tahkikat ivedilikle başlatılarak ilgililer kamu görevinden uzaklaştırılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.
Sözcü
Milyonlar Meclis'e Kilitlendi: İşte İktidar Kulislerinde Konuşulan Asgari Ücret Oranı11 izlenme
Yeniden hesaplandı: İşte Ocak'ta kalem kalem zamlı memur ve emekli maaşı tablosu44 izlenme
e-nabız verileri Katarlılara satıldı iddiasına Bakan'dan açıklama: 'Ben bile Bakan olarak...'18 izlenme
İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı’nı geçemedi63 izlenme
AKP’de toplu istifa! Büyük çoğunluğu zorla üye edilmişti…105 izlenme
Kanal İstanbul'da maliyet arttıkça artıyor: 75 milyardan 370 milyar TL'ye çıktı!36 izlenme
Corona salgınında halkın parası böyle hiç edilmiş! Sağlık Bakanlığı 9.8 TL'ye satılan testlere 200 TL ödemiş!43 izlenme
'Acı reçete' sadece vatandaşa mı? 8 milyona yapılan konutu beğenmedi, yeniden tadilat başladı!106 izlenme
Geleceğin 'Cübbelisi' şimdiden çalışmalara başlamış !
Yaşlı kadın pazarda sesi titreyerek konuştu: "Ağlayarak gidiyorum. Evde durmuyorum yine bin lira doğalgaz parası geldi. Lahanaları dal aldım gidiyorum. Hiçbir şey alamadım"
CHP'nin Ankara mitingine katılan TİP Milletvekili Sera Kadıgil: "Saray rejimi neredeyse onun tam karşısında duruyoruz"
Koç Holding'e ait Divan Otel'den örnek davranış! İki büyük otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtı!