Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu'nu VIP'e aldırmayan Ordu Valisi Seddar Yavuz’un skandal sözler söylediğini ortaya çıkardı.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ordu Valisi'nin 23 Nisan'da Ordu'da bir okulda öğretmenlere "Atatürk'ü abartmayın, 10 yılda bir Atatürk çıkar, Osmanlıyı öne çıkarın" dediği ortaya çıktı. Bu konuyu meclis gündemine taşıyacağım" dedi.
"Daha önce de iktidarı eleştirdiğim için bir milletvekili olarak milletimden aldığım konuşma hakkıma müdahale etmeye kalkmış, Fatsa'da bir açılışta kurdeleyi kestikten sonra sırada gelen İstiklal Marşı'na katılmadan tepki gösterip mekanı terketmişti" diyen Adıgüzel, "Gaziosmanpaşa ve Uşak'taki uygulamaları bilinen vali sadece Muş ilinde görev yapmasından haraketle bölücü terör örgütüne karşı olaganüstü mücadele göstermiş gibi takdim edilerek, Ordu ili de dahil partizanlığına milli bir perde örtmeye çalışıyor. Sen milli olmak için önce İstiklal Marşı'na gereken saygıyı göster, önce milletimizi uçurumdan alan Atatürk'e gereken saygıyı göster" ifadelerini kullandı.


http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/orduvalisindenskandalsozlerataturkucokabartmayinh130920.html
Seçim tartışmasında polisten kadın erkek demeden orantısız müdahale!24 izlenme
CHP'li Çekmeköy Belediyesi, enflasyonla mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren emekliler için özel bir merkez inşa etti18 izlenme
TRT, arşivinden Uğur Mumcu’yu kaldırdı, yerine Hülya Koçyiğit’i koydu!48 izlenme
İsrail gazetesi Adnan Oktar'ı yazdı: 'Müslüman seks tarikatı'2089 izlenme
Rekor üstüne rekor kıran doların AKP iktidarı dönemindeki hikâyesi!65 izlenme
CHP’li Tekin’den iktidara çağrı: Bu kış vatandaştan elektrik, doğalgaz ve su parası almayın69 izlenme
Kuzey Irak’tan acı haber! 2 şehit75 izlenme
AKP'li Metiner, PKK'lılara terörist diyenleri eleştirdi9 izlenme
Kocaeli Valisi ve Belediye Başkanı taziye alanından kovuldu: "Hesap vermeniz lazım!"
Kuzey Ormanları Kuşatması: 153 blok, 657 konut daha!
Kemalizm ile gelen işçi hakları… 1.İzmir İktisat Kongresi
AKP'li belediyeden skandal karar! İstiklal Caddesi'nin ismi 'Şehit Muhammed Mursi Caddesi' oldu!