Yangınlara karşı ormanları koruması gereken Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nün lojman için seçtiği yer herkesi şaşırttı.
Orman Bölge Müdürlüğü, lojman için yüzlerce ağacı kesti. Elazığ kent merkezindeki az sayıdaki yeşil alanlardan birinin tahrip edilmesi, çevreciler ve vatandaşlar tarafından “kamu eliyle doğa katliamı” olarak yorumlandı. Yurttaşlar, yangınlarla yok olan ormanları yeniden canlandırmaya çalıştığımız bu günlerde, devletin ilgili kurumlarının böyle bir tutum sergilemesini “akıl almaz” olarak nitelendiriyor.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ormanı koruması gereken kurumun, kent merkezindeki nadir yeşil alanlardan birini katletmesine sessiz kalmak mümkün değildir. ‘Yeşili koruyacak kurum, doğayı katlediyor’ eleştirisini yapan hemşehrilerimiz haklıdır. Böyle bir adım atılması akıl dışı” ifadelerini kullandı.
Sözcü
TFF Başkanı Büyükekşi: Sahada hakemi aldatmaya yönelik hareketler yapan futbolcular yeni uygulama ile tespit edilecek.29 izlenme
Ankara'da skandal olay! İsmet Gürdal'ın gazi olduğunu bile bile darp ettiler!39 izlenme
Erdoğan Toprak: "AKP, Instagram ve Twitter’da 10 binden fazla takipçili çok sayıda hesabı satın almak için para ödedi"34 izlenme
Avrupa ile Türkiye arasında alım gücü arasındaki fark uçurum gibi açılmaya devam ediyor!80 izlenme
Gençlerden Erdoğan'a kötü haber: Özgür Özel fark attı!10 izlenme
CHP’den MHP’li Yalçın ve Yönter’e yanıt: "Sizin haddinize değil"24 izlenme
Narin Güran'ın cansız bedenini saklayan Nevzat Bahtiyar avukat değiştirdi!21 izlenme
AKP'li belediye yine bildiğimiz gibi: İhale bu sefer de yabancıya gitmedi!34 izlenme
Tarikattaki kavga büyüyor: Menzilcilerin iki kolu olan Semerkand ile Serhendiciler Belçika'da birbirine girdi!
Diyanet değil ticarethane: İşte Diyanet'in mal varlığı
Borsadaki kayıp yüzde 5'e ulaşınca işlemler durduruldu
Özgür Özel CHP'nin yol haritasını açıkladı: "İmamoğlu aday olamazsa..."