Anasayfa1
20 Haziran 2019 ( 171 izlenme )
Reklamlar

Oy vermeye gelenlere akıl almaz engelleme!


İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 23 Haziran tarihine kadar bazı şehirler arası seferlerin iptal edildiğini duyurdu.



İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarından başlamak üzere, yenilenecek olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinin gerçekleşeceği 23 Haziran tarihine kadar bazı şehirler arası seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

İDO tarafından duyurulan 2123 Haziran arasını kapsayan iptallerin, seçimlerin yapılacağı tarihte gerçekleşmesi tepki çekti. İptal edilen seferler arasında BursaYenikapı, YenikapıBursa, BandırmaYenikapı, YenikapıBandırma, AvşaMarmaraYenikapıBostancı ve BostancıYenikapıMarmaraAvşa seferleri bulunuyor.

İDO’dan yapılan açıklamalarda sefer iptalinin gerekçesi olarak tarife değişikliği gösterildi.

Öte yandan Bursa ve Bandırma’dan karayoluyla İstanbul’a ulaşım mümkünken, Balıkesir’e bağlı bir ada olan Avşa’nın deniz yolu dışında ulaşım imkânı bulunmuyor. Turistik bölge olan Avşa’nın, yaz aylarında ziyaretçi sayısının arttığı ve İstanbulluların bölgeyi sıkça tercih ettiği biliniyor.

https://odatv.com/oyvermeyegelenlereakilalmazengelleme20061907.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Biraya zam geldi! Yanan otelde çok sayıda öğrenci de can verdi! İstanbul Boğazı’nda muhteşem Cumhuriyet Bayramı gösterisi İmamoğlu Canan Dağdeviren'in sözlerini karşılıksız bırakmadı: 'İlham kaynağısın' diyerek paylaştı