CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanlığı ön seçim adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, Parti Genel Merkezi'nde "Gel, Seç, Tarihe Geç" sloganıyla düzenlenen önseçim Toplantısı'na katıldı.
İmamoğlu'ndan sonra kürsüye çıkan CHP lideri, Erdoğan'ın hakkındaki açıklamalarına yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Sayın Özel, başkomutan olarak sana sesleniyorum; ayaklarını denk al, denk almazsan denk getirmesini de biz biliriz" ifadelerini kullanmış, ardından kuvvet komutanlarına CHP liderine dava açması için talimat vermişti.
Özel, Erdoğan'ın sözlerine Genel Merkez'deki ön seçim toplantısından yanıt verdi.
CHP lideri, şunları söyledi:
Ne yapacaksın? Partinin önüne tank mı yollayacaksın? Bize topla tüfekle mi saldıracaksın? İlişki içinde olduklarının ilişki içinde olduğu mafyaları üzerimize mi salacaksın? Beyefendi, ikimiz de birer koltukta oturuyoruz. O koltuğu ne kadar hak ettiğiniz, o koltuğu ne hallere getirdiğiniz ortada.
Diğer koltuk, Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanlık koltuğudur, onun koltuğudur. Bu memleketi kurtaran partinin Genel Başkanı'nı da bir tane üyesini de korkutamazsın. Hodri meydan, hodri meydan.
Nefes
İktidarın ‘Yürü ya kulum’ dediği iş insanının firmasına milyonluk bir ihale daha!39 izlenme
İmamoğlu’ndan Atatürk’ün adını hutbede okutmayan Ali Erbaş’a tepki: "Resmen gasp etti, zapt etti"38 izlenme
AKP, AYM'ye karşı! Kızılay'a çifte maaş geri geliyor30 izlenme
197 bin yabancı Türkiye’yi terk etti, en çok Afganlar geldi…93 izlenme
Emekliler isyan bayrağını çekti! "Emekliler artık fitre, zekat kabul ediyor. Pazara geldim ama hiçbir şey alamıyorum"72 izlenme
Pfizer-BioNTech’ten sonra AstraZeneca da yetiştiremiyor: Yüzde 60 düştü48 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı: Bir ayda umduğunu bulamayan Rus ordusu yeni hedefini açıkladı68 izlenme
Disney Plus'dan resmi açıklama: ''Atatürk' dizisi iki bölüm olarak yayınlanacak'48 izlenme