CHP, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlatığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerin yenisini bugün Düzce'de gerçekleştirdi.
Mitingde on binlere hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündemde geniş yankı bulan bir skandaldan bahsetti.
Özgür Özel, dün İBB operasyonuyla tutuklanan isimlerden birisinin avukatı olmadan ifadeye götürüldüğünü, iki savcının olduğu bir odaya alınarak kendisine "İyi ifade vermiyorsun, bak bazıları konuştu, başkasına iftira attı, çocuğuna kavuştu... Senin eşin, dostun, akraban var, gel bak onları da düşün, düzgün bir ifade ver, evine dön" dendiğini paylaştı.
Özel, konuşmasında konuyla ilgili şunları söyledi:
"Erdoğan'dan ve Sayın Adalet Bakanı'ndan yanıt bekliyorum. Dün bir arkadaşımızı Kandıra Cezaevi'nden Çağlayan Adliyesi'ne götürüyorlar. Bir odada başsavcı, 2 savcı… Avukat yok, kâtip yok. 'Benim avukatım nerede?' deyince, 'Yanında rahat konuşamıyorsun. İyi ifade vermiyorsun, bak bazıları konuştu, başkasına iftira attı, çocuğuna kavuştu... Senin eşin, dostun, akraban var, gel bak onları da düşün, düzgün bir ifade ver, evine dön' diyor."

CHP lideri Özel'in açıklamaları geniş yankı bulurken, konuşmasında bahsettiği ismin kim olduğu da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, avukatına haber verilmeden adliyeye ifade almaya götürülerek, iki tane savcının olduğu odaya alınan ve itirafçı olması için baskı kurulan ismin İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olmakla itham edilen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş olduğu ortaya çıktı.
Bahçeşehir semt pazarında AKP'li belediyenin zabıtası, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP'lilere engel olmaya çalıştı!105 izlenme
İSKİ’den İstanbulluyu rahatlatan açıklama: Su sorunu yok73 izlenme
Depremin üzerinden 23 ay geçti: Sorumluluğu olan 16 sanık hâlâ yakalanamadı!25 izlenme
Mahfi Eğilmez önce sordu sonra cevapladı: "Herkesin yolu er ya da geç Karl Marx’a çıkıyor"17 izlenme
Gazze'ye gidecek yardım paraları çalındı iddiası: 500 milyon dolar! Hamas Türkiye merkezli vakfı işaret etti33 izlenme
Erdoğan'dan inanılmaz sözler! 'AKM'yi yıktık çatlayın patlayın'862 izlenme
Kılıçdaroğlu: Üçümüzü de yalan makinesine bağlasınlar, vatandaş seyretsin102 izlenme
Öğrencileri gizlice Ensar’ın etkinliğine götürmüşler!159 izlenme
Fatih Altaylı, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukatın 'müvekkillerini' sıraladı: "Kiralık katil, çete, tribün lideri şeriatçı..."
Diyarbakır’da deprem anında 'yardım edin' çığlıkları ve binanın çökme anı görüntülendi!
96 kişiye mezar olan apartmanın müteahhidi ‘kabahatim yok’ dedi!
70 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidi: "Mukadderat"