CHP, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlatığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerin yenisini bugün Düzce'de gerçekleştirdi.
Mitingde on binlere hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündemde geniş yankı bulan bir skandaldan bahsetti.
Özgür Özel, dün İBB operasyonuyla tutuklanan isimlerden birisinin avukatı olmadan ifadeye götürüldüğünü, iki savcının olduğu bir odaya alınarak kendisine "İyi ifade vermiyorsun, bak bazıları konuştu, başkasına iftira attı, çocuğuna kavuştu... Senin eşin, dostun, akraban var, gel bak onları da düşün, düzgün bir ifade ver, evine dön" dendiğini paylaştı.
Özel, konuşmasında konuyla ilgili şunları söyledi:
"Erdoğan'dan ve Sayın Adalet Bakanı'ndan yanıt bekliyorum. Dün bir arkadaşımızı Kandıra Cezaevi'nden Çağlayan Adliyesi'ne götürüyorlar. Bir odada başsavcı, 2 savcı… Avukat yok, kâtip yok. 'Benim avukatım nerede?' deyince, 'Yanında rahat konuşamıyorsun. İyi ifade vermiyorsun, bak bazıları konuştu, başkasına iftira attı, çocuğuna kavuştu... Senin eşin, dostun, akraban var, gel bak onları da düşün, düzgün bir ifade ver, evine dön' diyor."

CHP lideri Özel'in açıklamaları geniş yankı bulurken, konuşmasında bahsettiği ismin kim olduğu da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, avukatına haber verilmeden adliyeye ifade almaya götürülerek, iki tane savcının olduğu odaya alınan ve itirafçı olması için baskı kurulan ismin İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olmakla itham edilen İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş olduğu ortaya çıktı.
Tüp fiyatlarına zam: İşte Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları39 izlenme
Akit Tv'den Anıtkabir'e ve Atatürk'e skandal saygısızlık! İşte o görüntüler112 izlenme
MHP’de şok istifa! Kadir Koçdemir İYİ Parti’ye geçti!647 izlenme
Milyonluk ihale, AKP’li eski başkanın oğullarına gitti38 izlenme
Devlet Su İşleri, 845 milyon liralık borcu görmezden geldi!112 izlenme
AKP'li Belediye "hayırlı cumalar" mesajının ardından elektrik kesti, yıkıma başladı!53 izlenme
MetroPoll'den Cumhur İttifakı'nı üzecek anket!82 izlenme
MHP'li Atila Kaya 'Seçim sonuçları meşru değil, şaibe var !'125 izlenme
Sosyal medya bu atamayı tartışıyor! İBB AKP'li mühendisi bir üst müdürlüğe atadı
Ankara'da 'boykot' sessizliği... Esnaf dükkanlara kilit vurdu, 'boykot'a böyle destek verdi!
Bir zamanlar zirvedeydi şimdi bakın nerede! Yazık oldu Boğaziçi'ne
Emeklinin bayram ikramiyesi zamlar karşısında eridi