Meclis Başkanlığına, aralarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP Grup başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Murat Emir'in de bulunduğu 12 milletvekili hakkında 18 dokunulmazlık dosyası sunuldu.
Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Dosyaları Karma Komisyon'a sevk edilen milletvekilleri şöyle: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, CHP Grup başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Murat Emir, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TİP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, CHP Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat. Özgür Özel'e ait 7 ayrı dokunulmazlık dosyası bulunuyor.
Sinan Ateş davasında gergin anlar: Özel'e hakaret etti, salondan çıkarıldı25 izlenme
İşte Kanal İstanbul'u işletecek şirkete verilecek garantiler57 izlenme
Almanya Başbakanı Angela Merkel kendisini karantinaya aldı134 izlenme
Ünlü profesörden korkutan uyarı: "Enflasyon yüzde 40'a çıkabilir"32 izlenme
Marketlerde karneyle satış dönemi başladı!42 izlenme
AKP'li vekil, maaşını beğenmedi! "Vali bizi geçiyor"25 izlenme
AKP’den itiraf geldi: Sudan bile Türkiye'yi kandırdı!35 izlenme
Maden faciasından iki gün sonra ihaleye çıkılmış!30 izlenme