Özgür Özel, son zamanlarda Kuzguncuk’ta kiraladığı evinin bahçesinde izinsiz olarak yaptırdığı yol, şömine ve çardak gibi yapılarla gündemden düşmeyen Saray'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u çok sert sözlerle eleştirdi.
Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e yönelik "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez" paylaşımını yapmıştı.
Özgür Özel'den Fahrettin Altun'un açıklamasına yanıt gecikmedi.
Özel şöyle konuştu;
Millet can derdindeyken, ülkede Fahrettin Altun'un mangal keyfi için kanunun arkasından dolandığı, suç üstü yakalanınca vakıflarla o gün kontrat yaptığı, Kuzguncuk'ta bir arsayı aylık 250 TL'ye kiraladığı konuşuluyor. Ve şimdi Canan Kaftancıoğlu ve Cumhuriyet gazetesinin 4 değerli basın emekçisi bu haberden dolayı ifade veriyor. Bu haber terör kapsamında sorgulanıyor.
Fahrettin Altun kendi gündemini bastırmak için öyle şeyler söyledi ki... Haber ne? Mangal, çardak. Çivi bile çakamayacağın Kuzguncuk'taki bölgede. Suç olduğu belli ama haber yapan Cumhuriyet Gazetesi yargılanıyor. Bu utanç vericidir.
Basında bir haberi makaslamak, makas atmak, altın makas var. Şimdi Altunmakas ile tanıştık. Fahrettin Altun Cumhurbaşkanı'ndan da dokunulmaz.
"FAHRETTİN ALTUN MAKAS"
Darbe kimden gelirse gelsin karşıyız, darbecilere teslim olmayız diyen Özgür Özel'e kes kopyala yapıştır Fahrettin Altun makas gitmiş, algı operasyonu yapıyor, 8 bin tane tweet attırıyor, 800 bin tane attırsanız ne olur?
Bir adım geri gidenin canı çıksın, sizden korkan sizden beter olsun. Yine kutuplaşma, anketlerde eriyorsunuz ya ondan çıldırdınız. Bütün mesele o.
"EVİNE 5 MAAŞ GİRMEYE DEVAM EDECEK Mİ SANIYORSUN?"
Biz iktidara gelince Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı'nda duracak, eve baş 5 gelecek, öyle mi olacak sanıyorsunuz?
Fesli deli Kadir'in önünde el pençe divan duran Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş o göreve devam mı edecek diye düşünen var? Atatürk düşmanlarına meftun, TTK başkanlığına atadığınız Ahmet Yaramış'ı görevde mi tutacağız?
İsmet Büyükataman beni tehdit edebilir, Özgür Özel korkar ama CHP Grupbaşkanvekili korkmaz kardeşim. Savaş meydanında kurulan partinin grup başkanvekili bunlardan korkmaz. Korkarsak bu görevi yapamayız.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/ozgurozeldenfahrettinaltunaevine5maasgirmeyeh34093.html
Özel'den 'Kanal İstanbul' ifşası! "Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Meclis Üyesi Ercan Döner Kanal İstanbul'dan arsa almış. Villa ruhsatı alıp imara aykırı yükseltmişler"25 izlenme
İstifa eden danışmanı Hilal Gül, Sinan Oğan’ı anlattı: 'Yaptıklarına mobbing demek hafif kalırdı'58 izlenme
İstanbul'da deprem paniği! Vatandaşlar korkudan sokağa döküldü31 izlenme
Millet indirdi; Cumhur bindirdi!90 izlenme
‘Nutuk’ paylaşımı tepki çeken AKP’li başkan çark etti!54 izlenme
"Ekonomiyi kurtardık" diyen Nebati'ye zor sorular! "8 milyon işsize ne oldu?"47 izlenme
Bursa bu torpili konuşuyor! AKP’li vekil Gürel’in antrenör eşi müdür oldu!191 izlenme
Aynı gün 13 ilde orman yangını: Türkiye'nin dört bir yanı yangın yeri35 izlenme