Anasayfa1
15 Eylül 2026 ( 14 izlenme )
Reklamlar

Özgür Özel'den Melih Gökçek'e gönderme: "Kızımın doğumunda takılan altınlar çalındı, çalınmasa da zaten AVM alamazdık"


Eski Ankara Büüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ailesi, 8,7 milyon euroluk AVM girişimi sonrası servetlerinin kaynağının üğünde takılan altınlar oldğunu iddia etmişti. YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, açıklamayı espirili bir dille "Bize de altın takıldı ama çalındı... Çalınmasa da zaten AVM alamazdık” diyerek tiye aldı.



Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğlu Ahmet Gökçek ve gelini Hülya Gökçek hakkında yürütülen 8,7 milyon Euro’luk "yurt dışına kayıt dışı para aktarma" soruşturmasında, ailenin servet kaynağı olarak düğün takıları ve altınlar gerekçe gösterilmişti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN GÜLDÜREN YANIT

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Melih Gökçek’in oğlu Ahmet Gökçek ile gelini Hülya Gökçek’in servetlerinin kaynağına ilişkin tartışmalara kinayeli bir cevap verdi.

Koza TV yayınına konuk olan Özel, kendi ailesinde de düğün ve doğum nedeniyle takılan altınlar bulunduğunu ancak kızının doğumunda takılan altınların eve giren hırsız tarafından çalındığını söyledi.

Eşi Didem Özel ile düğün yapmadıklarını belirten Özel, nikahta takılan altınları ise yeni açtıkları eczanenin masrafları için kullandıklarını ifade etti.

"KIZIMIN DOĞUMUNDA ALTIN TAKILDI AMA ÇALINDI"

Kızları İpek Özel’in doğumunda da altın takıldığını anlatan Özel, altınların çalındığını açıkladı.

Özel, konuyla ilglili, “Biz düğün yapmadık. Nikahta takılan altınları bozdurup eczanenin masraflarına harcadık, nikahtan hemen sonra eczane açmıştık. Kızımın doğumunda altın takıldı ama doğumda gelen altınlar çalındı, eve hırsız girdi” dedi.

Kaybolan altınların büyük bir servet olmadığını vurgulayan Özel, “Çok bir şey değildi ama üzüldük tabii” dedi.

“ÇALINMASAYDI DA ZATEN AVM ALAMAZDIK”

Gökçek ailesinin savunmasına da gönderme yapan Özel, “Çalınmasaydı da zaten AVM alamazdık” diye konuştu.

NEFES

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray, Mansur Yavaş'ı neden hedef aldı! İşte değiştiremedikleri tablo 'Kuvvetli suç şüphesiyle' tahliyesinden sonra yeniden tutuklanan IŞİD'ci, yine tahliye edildi! Vali isyan etti "Yoğunluğun önüne geçemiyoruz!" Üsküdar Belediyesi operasyonunda 9 tutuklama!