CHP MYK, Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde dün toplandı. Saat 11.30'da başlayan MYK toplantısı yaklaşık dört saat sürdü.
MYK’da; 39’uncu Olağan Kurultay hazırlıkları, program çalışmaları, 38’inci Olağan Kurultay’a yönelik olarak bugün görülecek ceza davası, TBMM’de kurulan komisyonun çalışmaları, başta CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP’li belediye başkanlarına yönelik düzenlenen operasyonlar, mitingler ve anketler ele alındı.

MYK’da CHP’li belediyelere yönelik düzenlenen operasyonlara kamuoyunun ne şekilde baktığına dair de anketler paylaşıldı. 23 Mart tarihinden bu yana tutuklu olan cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na açılan ve dosyadan tutuklama kararı da verilen casusluk soruşturması özelinde de bir anket yapıldı.
Casusluk anketinden çarpıcı veriler ortaya çıktı. CHP'nin masasındaki ankete göre İmamoğlu'na isnat edilen casusluk suçu toplum tarafından kabul görmedi.
Anketlere göre, "Sizce Ekrem İmamoğlu casusluk yapmış mıdır?" sorusuna, yüzde 70 "yapmamıştır" yanıtını verdi. AKP seçmenlerinin ise yüzde 28'i "casusluk yapmıştır" derken, yüzde 16'sı "casusluk yapmamıştır" dedi. AKP seçmeninin yüzde 56’sının ise 'kararsız' olduğu öğrenildi.
halktv.com.tr
Kaynak:ANKA
Tunceli ve Ovacık belediyelerine kayyum atandı12 izlenme
Abide Kavşağı'nı inşa eden şirket, deprem bölgesindeki ihaleleri de kaptı!35 izlenme
Meclis’te 4 milletvekilinden sonra bir corona vakası daha yaşandı! Sağlık Bakanlığı TBMM'yi yüksek riskli bölge ilan etti!61 izlenme
Meral Akşener’den anket açıklaması!123 izlenme
Putin durdurulamıyor! Kiev'i ateşe çeviren Putin'den bir tehdit daha37 izlenme
Sedat Peker’in işaret ettiği Mersin Limanı’na uyuşturucu baskını! 12 kişi tutuklandı32 izlenme
Kapılar açıldı ama soğan yine 10 lira!72 izlenme
Bilal Erdoğan'ın Etnosporu sahte çıktı!856 izlenme
60 bin mükellef vergi kaçırdı! 47 milyarlık eksik beyanı bakanlık yakaladı
Kiev'de enkaz altında kalan siviller için kurtarma çalışmaları sürdürülüyor!
Depremde 269 kişiye mezar olan Rönesans'ta bilirkişi raporu ailesini kaybeden avukatı isyan ettirdi
AKP'li İhale Komisyonu Başkanı, annesine ve oğluna 2,5 milyon TL iş verdi!