Şubat 2026 tarihli “Türkiye Siyasi Gündem Araştırması”nın sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı.
25 Şubat tarihleri arasında 26 ilde 2 bin 260 kişiyle CATI (bilgisayar destekli telefon görüşmesi) yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmada, “Bu pazar genel seçim olsa” sorusu yöneltildi. Kararsız seçmenlerin dağıtılması sonrası CHP’nin oy oranı yüzde 35,1, AKP'nin oy oranı ise yüzde 31,7 olarak ölçüldü.
Ankete göre MHP yüzde 9,0 ile üçüncü sırada yer alırken, DEM Parti yüzde 8,8 ile dördüncü oldu. İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 5,6, Zafer Partisi’nin yüzde 4,0 ve Yeniden Refah Partisi’nin yüzde 2,7 olarak kaydedildi.

PİAR Araştırma Başkanı Kadir Atalay, Tele2 yayınında yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan arasındaki mesajlaşmaların kamuoyuna yansımasının istenen sonucu vermediğini savundu.
Atalay, "Özgür Özel'in Keçiören Belediye Başkanı'na attığı mesajları belki olumsuz etki yapar diye sızdırdılar. Ama mesajları sızdırdıklarına pişman oldular. Özgür Özel'e çok büyük bir destek geldi. Zarar gelsin diye yapıldı ama faydası oldu" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Her okulda mescit açılacak!110 izlenme
Rektörün oğlunun önlenemez yükselişi! Saray ve belediyeden sonra dolgun maaşlı bir görev daha!100 izlenme
TMO'nun arpa ve buğday ithalatı ihalesinin bedeli 285 milyon dolar!62 izlenme
EYT’liler sabah saatlerinde SGK önünde uzun kuyruklar oluşturdu39 izlenme
"Milyon dolar" açıklaması tepki çeken Dilek Sabancı özür diledi 'Yanlış ifade ettim. Yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için kamuoyundan özür dilerim'48 izlenme
İstanbul'un 9 ilçesinde okullar tatil edildi71 izlenme
Rumlar okuldaki mozaik döşemeyi ‘Türk’ diye söktüler!252 izlenme
Hatay'a füze parçaları düştü: İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi18 izlenme
AFAD'ın yıllar önce başlattığı kampanya neydi? Kızılay'a kan bağışında cihatçılar şüphesi
Bu da oldu ! Teröristbaşı'nı 'Yerli ve Milli' ilan ettiler !
Ekrem İmamoğlu’ndan yeni mesaj: Her şey olumlu yönde gidiyor
'1 milyon dolar' iddiası yalan çıktı: AKP'nin reklam harcaması Kılıçdaroğlu'nu solladı