Edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Özgür Özel’in, Sırrı Süreyya Önder'in cenaze programının düzenleneceği yer olan Atatürk Kültür Merkezine girişi sırasında makam aracı kapalı otoparka alınmadı. Bu nedenle aracına ulaşmak için yürüyerek dışarı çıkmak zorunda kaldı.
Törene katılan Bakanların ve AKP Milletvekillerinin aracının kapalı otoparka alınmasına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in aracının otoparka alınmaması soru işaretleri yarattı.
İddiaya göre, aracın otoparka alınmaması talimatı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Özbek tarafından verildi. Özbek'in tüm çabalara rağmen bu tutumunu değiştirmediği bildirildi.
Özel, programın ardından alandan yürüyerek aracına doğru ayrılırken de saldırı gerçekleşti. Kaynaklar, aracın otoparka alınması halinde Özel’in dışarıdan yürümesine ihtiyaç olmayacağı bu nedenle saldırının da yaşanmayacağımı kaydetti.
Bu bilgilerin ortaya çıkması üzerine CHP’nin İstanbul Valiliğine söz konusu olay ve Murat Özbek hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.
Altılı Masa’nın internet sitesi Millet İttifakı’na dönüştürüldü45 izlenme
Trabzon’da kadın fotoğrafına saldırı!110 izlenme
Marmaris'te ormanlar alev alev yanıyor! 3. günde alevler söndürülemedi! İşte son durum...30 izlenme
Atatürk’e hakaret eden S.İ. gözaltına alındı!313 izlenme
Gerici Hayrettin Karaman: Baldız ile evlenmek caizdir!296 izlenme
MHP'li vekilden AKP'ye yıllar sonra gelen muhalefet!12 izlenme
DHA, ‘Patronaj baskısına maruz kaldım’ diyen muhabiri iş başı yapmaya davet etti24 izlenme
Türkmen Alevilerinden Melih Gökçek’e zehir zemberek yanıt35 izlenme