Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında iki ayrı suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığını açıkladı.
Günel, yaptığı yazılı açıklamada, "Eğer Kuşadası’nda imar rantından bahsediyorsa, bunun kim olduğunu ispatlamak zorunda. Eğer Kuşadası’nda bir mafyadan bahsediyorsa, bunu da açıkça ortaya koymak zorunda. Aksi halde bu hem iftiradır hem de toplumda korku ve güvensizlik yaratmaktır" diye konuştu.
Mafya iddialarının son derece ciddi olduğunu vurgulayan Günel, "Bu mafya iddiası şayet doğruysa, kamu düzenini tehdit eden büyük bir sorunla karşı karşıyayız demektir. Bu nedenle, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. İddiaların araştırılması için resmi süreç başlatılacak" ifadesini kullandı.
Cumhuriyet
Atatürk Havalimanı pistleri yıkılırken THY bilin bakalım nereyi kiraladı?56 izlenme
Sabahattin Önkibar 'Çalınan milyar dolarlar bakın nerede saklanıyor?'85 izlenme
Devlet okulunda skandal görüntüler! Çocukları kullanarak kripto para reklamı yaptı, ardından çektiği videoyu kripto traderlarına gönderdi31 izlenme
Perde arkası: "Abdullah Gül'e yasak konulmasını bizzat Erdoğan istedi"39 izlenme
Almanya, gözünü doktorlardan sonra Türk hemşirelere de dikti: 'Hoş geldin ikramiyesi' verilecek33 izlenme
Biz Atatürkçü adamlarız94 izlenme
Yiğit Bulut Ekonomi Politika Kurulu üyeliğine atandı!21 izlenme
Sayıştay tespit etti: Müzedeki 404 eser ortada yok28 izlenme