Denizli’nin cemaati en kalabalık camilerinden Bayramyeri Camisi’nin imamı Fettah Kahraman, geçen Mart ayında Facebook hesabından “İmamlardan rahatsız olan güruh! Elbet önümüze geleceksiniz. O zaman pamuk yerine, rakı şişesi tıkacağız haberiniz olsun” diye paylaşım yaptı ve sonuna da kahkaha emojisi koydu.
Konunun medyada gündeme gelmesinden sonra Kahraman hakkında soruşturma başlatıldı. İmam, Bayramyeri Camisi olan görev yeri değiştirilerek Kirişhane Camisi’ne görevlendirildi.
Sözcü’nün haberline göre herhangi adli ve idari bir ceza aldığı bildirilmeyen imam şimdi de DiyanetSen Denizli Şubesi’ne başkan seçildi.
DiyanetSen Denizli Şubesi’nin Facebook hesabından yapılan paylaşımda mevcut başkanın görevi bıraktığı ve yerine yeni yönetim belirlendiği açıklandı ve Fettah Kahraman şube başkanı olarak tanıtıldı.

https://tele1.com.tr/pamukyerinerakisisesitikayacagizdiyenimamsendikayabaskanoldu297961/
YSK’dan o hakimlere göreve devam yanıtı! Hani onlar soruşturma geçirmişti!58 izlenme
Ayçiçek yağının tırmanışı hız kesmiyor! Yeni bir dev zam hazırlığı var33 izlenme
Pudra şekerinden sonra son görüntü! Şampanya ile el, kol saati ve araba yıkama!353 izlenme
Milyoner sayısında büyük artış!52 izlenme
Bakanlık iptal etti emekli polisler Kaftancıoğlu için gönüllü oldu!207 izlenme
Bakanın açıkladığı fındık rekoltesine MHP ve CHP’den sert tepki!87 izlenme
İstanbul'da AKP'li belediyedeki arazi rantı! 30 milyon dolarlık kupon arsa!100 izlenme
CHP’li üç vekilden 'uçan saray' için kanun teklifi!212 izlenme