CHP'de tartışmalar dinmek bilmiyor. Bu kez dikkat çeken bir iddia da gazeteci Cem Küçük'ten geldi. Küçük, CHP'li Ali Haydar Fırat ile görüştüğünü belirterek, parti yönetiminin bile Gürsel Tekin'in düzenlediği organizasyondan haberdar olmadığını öne sürdü.
Daha önce "figüran" haberleri, rozet töreni tartışmaları ve suç duyurularıyla gündeme gelen süreçte, yeni açıklama tartışmaları daha da büyüttü. Cem Küçük, Ali Haydar Fırat'ı aradığını açıkladı
Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'li Ali Haydar Fırat ile görüştüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Bu haberi dostum @alihaydarfirat'a sordum. Aynen şunu söyledi ve onun izniyle yayınlıyorum. “Genel Merkezin hiç haberi yok. Organizasyonu Gürsel bey yaptı. Konuştum kesinlikle bizim haberimiz yok dedi. Mahkemeye başvuracağız.”
Umarım haber doğru değildir."

Söz konusu tören, daha önce BirGün gazetesi muhabiri Ebru Çelik'in gündeme taşıdığı iddialarla da tartışma yaratmıştı.
Çelik'in haberinde, törene farklı cast ajansları üzerinden kişi başı 950 lira ödeme vaadiyle yüzlerce kişinin getirildiği öne sürülmüştü. Ayrıca katılanlara tören öncesinde "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" ve "Kahraman Kemal" sloganlarının tek tek ezberletilip prova ettirildiği de haberde aktarılmıştı.
Yargı kararıyla CHP İstanbul İl Başkanlığı görevine gelen Gürsel Tekin'in tören sırasında yaşadığı gerginlik de yankı uyandırmıştı.
Paylaşılan görüntülerde Tekin'in, "Bu arkadaşlarımızın burada ne işi var? Barış, sizi gerçekten bir dersten geçireceğim. İndirin arkadaşları" ifadelerini kullandığı görülmüştü.
Yaşanan gelişmelerin ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, törene ücretli figüran getirildiğini aktaran BirGün muhabiri Ebru Çelik'in haberiyle ilgili hukuki süreç başlattı ve suç duyurusunda bulundu.
Bakan Koca açıkladı: 11.094 yeni vaka tespit edildi, 60 kişi hayatını kaybetti, 5.215 kişi sağlığına kavuştu!47 izlenme
CHP'li kurmaylardan flaş karar25 izlenme
Özgür Özel'den tarihe geçecek hamle! Düğmeye bastı, planı Süleyman Bülbül anlattı19 izlenme
Kaftancıoğlu’na verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı140 izlenme
AKP'ye 'kararsız seçmen' şoku! Büyük düşüş!57 izlenme
Antalya'da Alevi yurttaşlara Vakıflar baskısı: 150 yıllık topraklarından kovuyorlar!24 izlenme
Rojin'in babası açıkladı: Otopsiden çıkan doktordan şüpheleri artıran sözler34 izlenme
Devasa ihaleler Erdoğan'ın komşusuna gitti!55 izlenme
Ekonomik kriz öğrenciyi vurdu: İstanbul'da yurt fiyatları yüzde 100 zamlandı!
Saray, Mansur Yavaş'ı neden hedef aldı! İşte değiştiremedikleri tablo
Her 3 kişiden 2'si aynı durumda! Vatandaşın 1 ay bile geçinecek birikimi yok!
Mehmet Murat Çalık için 'hayati tehlike' uyarısı: Anjiyo oldu, yoğun bakıma alındı