Home
05 Şubat 2020 ( 6723 izlenme )
Reklamlar

Personelle aynı yeri kullanmak istemedi, 12 bin TL'lik tuvalet yaptırdı!


Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı olan binadaki makam odasına, personelle aynı tuvaleti kullanmak istemediği için 12 bin TL’lik tuvalet yaptırdı.


Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün hizmet binasına geçtiğimiz günlerde depreme dayanıksız olduğu için tahliye kararı çıkmıştı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri acilen binanın boşaltılmasını isterken, kurum ise şehirdeki binaları kiralamak için çalışma başlatmıştı.

PERSONELLE AYNI TUVALETİ KULLANMAK İSTEMEMİŞ

Habertrak’tan Ferhat Akgün’ün haberin göre, Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, depreme dayanıksız olduğu için tahliye kararı verilen hizmet binasındaki makam odasına personelle birlikte aynı tuvaleti kullanmayı istemediği için odayı bölerek içine 12 bin TL’lik tuvalet yaptırdı.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/154604/personelleayniyerikullanmakistemedi12bintlliktuvaletyaptirdi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1.3 milyon yolcu garantisi verildi, 238 bin kişi kullandı! Deprem felaketi sonrası otobüs biletlerine zam yapıldı iddiası! Bakanlık açıklama yaptı Satır arasında ele verdi: İşte Taksim bombacısının ifadesinde ağzından kaçırdıkları! Türkiye 5 yıl aradan sonra Bulgaristan'dan saman ithal etti !