Home
05 Şubat 2020 ( 6743 izlenme )
Reklamlar

Personelle aynı yeri kullanmak istemedi, 12 bin TL'lik tuvalet yaptırdı!


Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkım kararı olan binadaki makam odasına, personelle aynı tuvaleti kullanmak istemediği için 12 bin TL’lik tuvalet yaptırdı.


Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün hizmet binasına geçtiğimiz günlerde depreme dayanıksız olduğu için tahliye kararı çıkmıştı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri acilen binanın boşaltılmasını isterken, kurum ise şehirdeki binaları kiralamak için çalışma başlatmıştı.

PERSONELLE AYNI TUVALETİ KULLANMAK İSTEMEMİŞ

Habertrak’tan Ferhat Akgün’ün haberin göre, Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, depreme dayanıksız olduğu için tahliye kararı verilen hizmet binasındaki makam odasına personelle birlikte aynı tuvaleti kullanmayı istemediği için odayı bölerek içine 12 bin TL’lik tuvalet yaptırdı.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/154604/personelleayniyerikullanmakistemedi12bintlliktuvaletyaptirdi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaşar Nuri Öztürk din tüccarını rezil ediyor ! Üniversitede taciz iddialarını haberleştiren gazeteciye hapis cezası TİP Can Atalay için harekete geçti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş arabasından menun değilmiş! "Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz"