İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde (TAI) Temel Kotil ve ailesinin nasıl yerleştiğini gösteren belgeyi paylaştı.
Günboyu gazetesinden Tolgahan Karaoğlu’nun haberine göre belgede, TAI Genel Müdürü olan Temel Kotil ile birlikte kurum içerisinde Kotil soyadlı 5 kişinin olduğu görülüyor. Temel Kotil’in Genel Müdürlük bölümünde yer aldığı görülen belgede, Bayram Ali Kotil, Ulaşım ve Bakım Hizmetleri, Habip Kotil Detay Boya işlemleri, Yakup Kotil Ulaşım ve Araç Bakım Hizmetleri Yasemin Kotil ise Süreç Geliştirme bölümünde yer alıyor.
Konuya ilişkin Günboyu Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ali Kıdık belgenin kurum içerisindeki birinden geldiğini ifade etti.
Kıdık, “Ben bu durumu doğru bulmuyorum. Bir kurumun başındaki bir insanın o kurumun içine sadece kendi soyadını taşıyan insanların istihdam edilmesi doğru değil” ifadelerini kullandı.
Ben hemşericilik konusuna karşı olduğunu ifade eden Ali Kıdık, “5 tane Kotil soyadlı olacağına bir Hakkarili, bir Sinoplu ya da Kastamonulu da olsaydı keşke” değerlendirmesinde bulundu.
İşte o tablo:
.jpg)
Referandum iptal edilebilir862 izlenme
Cumhuriyet meydanı satışa mı çıkarıldı?557 izlenme
CHP'li isim açıkladı! Bedelli askerlikten bugüne kadar toplanan paralara bakın ne olmuş!195 izlenme
Gazeteci Müyesser Yıldız hakkında tahliye kararı55 izlenme
Özgür Özel: "İBB'ye sahip çıkacağız. Buradayız bir yere ayrılmıyoruz"18 izlenme
Seçime 3 gün kala İBB'nin taşınmazları böyle kaçırıldı !255 izlenme
Sağlık Bakanı’ndan acı itiraf: Sağlıkta dışa bağımlıyız!133 izlenme
'Kılıçlı Yemin' krizinde flaş iddia! Teğmen Ebru Eroğlu hakkında karar belli oldu28 izlenme
Kuveyt'te imam görünümlü şahıs programda kadına "başörtüsü takmazsan yerin cehennem" deyince, kadın adama tokat attı sonra üzerine meyve suyu, bardak ve sandalye fırlattı
CHP'den işçi ve memur maaşlarıyla flaş teklif: Gelir vergisi düşürülsün
İstanbul'dan bir yılda 581 bin kişi göç etti
AKP kamyonla patates dağıtıyor