İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, Türk Havacılık Uzay Sanayii’nde (TAI) Temel Kotil ve ailesinin nasıl yerleştiğini gösteren belgeyi paylaştı.
Günboyu gazetesinden Tolgahan Karaoğlu’nun haberine göre belgede, TAI Genel Müdürü olan Temel Kotil ile birlikte kurum içerisinde Kotil soyadlı 5 kişinin olduğu görülüyor. Temel Kotil’in Genel Müdürlük bölümünde yer aldığı görülen belgede, Bayram Ali Kotil, Ulaşım ve Bakım Hizmetleri, Habip Kotil Detay Boya işlemleri, Yakup Kotil Ulaşım ve Araç Bakım Hizmetleri Yasemin Kotil ise Süreç Geliştirme bölümünde yer alıyor.
Konuya ilişkin Günboyu Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ali Kıdık belgenin kurum içerisindeki birinden geldiğini ifade etti.
Kıdık, “Ben bu durumu doğru bulmuyorum. Bir kurumun başındaki bir insanın o kurumun içine sadece kendi soyadını taşıyan insanların istihdam edilmesi doğru değil” ifadelerini kullandı.
Ben hemşericilik konusuna karşı olduğunu ifade eden Ali Kıdık, “5 tane Kotil soyadlı olacağına bir Hakkarili, bir Sinoplu ya da Kastamonulu da olsaydı keşke” değerlendirmesinde bulundu.
İşte o tablo:
.jpg)
Engellemelere rağmen kadınlar Taksim'de 8 Mart'ta gece yürüyüşü düzenledi21 izlenme
İşte AKP'li Öznur Çalık'ın daha ucuz ayakkabıları!37 izlenme
CHP'li Özel'den, Fahrettin Altun'a çok sert tepki! "Hadsiz, şuursuz... Kudüs kan ağlarken Erdoğan niye Marmaris'te tatil yapıyor?"40 izlenme
Eski MKE Başkanı İsmet Sayhan'ın ifadesi ortaya çıktı: Kendisini böyle savundu!50 izlenme
Afgan göçüne önlem: Yunanistan, Türkiye sınırına 40 km’lik çelik duvar ördü!38 izlenme
Diyanet eğitimcilerinin ücretlerine büyük zam!25 izlenme
Türkiye Yüzyılı’nın istatistiği: Türkler Suriyelileri de Afganları da geride bıraktı, birinci sıraya çıktı24 izlenme
Kapaktaki Türkiye haritası MSB'yi karıştırdı! Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu açıklama yaptı20 izlenme
İmamoğlu'nun başlattığı 'çiftçiye ücretsiz tohum desteği' dağıtım töreninde konuşan çiftçi: "İBB bize yem veriyor, tohum veriyor, gübre veriyor, mazot veriyor, bunun için ne desek az"
CHP'den miting sonrası anket! Yozgat'tan iktidara 'İmamoğlu' yanıtı
AKP’li belediyede İmamoğlu gerginliği: Başkan'ın aralarında olduğu AKP'li isimler salonu terk etti
Polis memuru ‘Savcı istiyor’ diye geri aldı, savcı ‘tehdit etti’ iddiası: Depremde yıkılan binadan çıkarılan ziynet eşyaları kayıp