Türk Tabipler Birliği (TTB) başta olmak üzere sağlık emek ve meslek örgütleri kasım ayından beri ekonomik haklar, özlük haklar, etkin bir sağlıkta şiddet yakası, çalışma koşullarına dair iyileştirmeler, 5 dakika muayene dayatmasının sonlandırılması, tıp fakültelerindeki eğitimin niteliğinin artırılması gibi çeşitli taleplerle iş bıraktı.
14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmak isteyen İstanbul Tabip Odası üyeleri ise polis müdahale etti; müdahale sırasında 89 yaşındaki Op. Dr. Erdinç Köksal yere düştü.
Köksal'a ve hekimlere yönelik polis müdahalesine tepkiler sürerken; Köksal da konuya ilişkin bir açıklama yaptı.
Halk TV'de yayınlanan 'Halk Ana Haber'de İrfan Değirmenci'ye konuşan Köksal çamurlanan önlüğünü göstererek; ''Bu beyaz gömleğimi İstanbul Tabip Odası'na armağan etmek istiyorum. Bunu arkadaki çamuruyla beraber yıllarca saklarlar bugünün anısı olarak. Oysa beyaz gömleğimize bir leke dahi sürülmesini istemezdik hiçbir zaman ama maalesef böyle oldu. Dileriz ki bundan sonraki beyaz gömleklerimiz çamurlanmaz, bu hale gelmez. Yalnız bu çamur Taksim'deki yerdeki çamur değil, bu çamur Ankara'dan esen rüzgarın getirdiği çamur'' ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1169 mahalle yabancılara kapatılıyor54 izlenme
Para alırken varlar hesap verirken yoklar!44 izlenme
Müjdat Gezen’den Merdan Yanardağ tepkisi: "Adalet küme düştü, söylenecek söz yok"49 izlenme
Memurları da ikiye böldüler38 izlenme
Bir AKP'li daha aday yapılmayınca Yeniden Refah'ın yolunu tuttu39 izlenme
TBMM, oğlu koronavirüs testi satan AKP'li vekili yalanladı!165 izlenme
İstanbul'da depremin hissedilen büyüklüğü açıklandı28 izlenme
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine dev zam geliyor36 izlenme
10 Kasım'da göbek atan müdüre iade-i itibar!
AKP'li Samsun Belediyesi Mahkeme kararını dinlemedi, 100.Yıl anıtının beton bloklarını yıktı!
Katil İsa Aras Mersinli’nin poligon görüntüleri ortaya çıktı
İmamoğlu'ndan Ferdi Tayfur'un töreninde 'Gülhane' sözü! Yeniden başlıyor