Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Ülkemizin hemen hemen her yerinde büyük deprem olabilir. Gelin eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım" açıklamasını yaptı.
Görür, "Şimdi depremi konuşmanın tam sırası. Deprem yok, haberi de yok. Deprem mekanizması yaklaşık 14 milyon sene önce oluştu. Daha milyonlarca sene devam edecek." dedi.
Görür şunları kaydetti:
Ülkemizin hemen hemen her yerinde büyük deprem olabilir. Gelin eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım. Kentlerimizi deprem dirençli yapalım ve rahat edelim. İnsanımız ölmesin.
Bunun için yapacağımız şeyler belli. Her ilde: Yönetim, halk, altyapı, yapı stoku, ekositemçevre ve ekonomiyi deprem direncli hale getirelim. Halk olarak siz talep edin, yerel yönetim ve hükumet yapsın. 1015 senedede bitiririz.
Haydi iş başına. Sokağa inin, iş yapın. Etkinlikle, konuşmakla, plaket vermekle, siyaset yapmakla olmaz. Sevgiyle.
Sözcü
Vatandaşlardan müjde yorumu 'Kaymağını onlar yer, vatandaşa kalmaz!'121 izlenme
Erdoğan'ın elini öpmeyen çocuğa attığı şaka yollu tokat gündem oldu47 izlenme
Akşener, Erdoğan'la Saray'da görüşecek37 izlenme
İsrail şimdi yandı! Parasını verdiği kolayı İsrail'i protesto için ayranla birlikte lavaboya döktü40 izlenme
ABD'li gazeteci canlı yayında Trump'a açtı ağzını, yumdu gözünü !1052 izlenme
Ukrayna’daki Türkler mahsur kaldı!63 izlenme
ÇEDES projesi pes dedirtti! Çocuklara kanlı kefen, kesik kol, bacak38 izlenme
Sedat Peker’in iddialarının odağındaki ilçede neler oluyor?56 izlenme
AKP'li Grup Başkanvekili “FETÖ'nün yanında CHP var, Çiller'in fotoğrafı var, Demirel'in var, Özal'ın var” dedi ama “Erdoğan’ın fotoğrafı var” diyemedi!
Belgrad Ormanı'nda kaybolan mimar Ece Gürel'in bulunduğu anlara ilişkin görüntüler
AKP'li ismin anketinden Erdoğan'a büyük şok! 'X'adaya bile farkla kaybediyor
Hidayet Türkoğlu görevden mi alındı? Flaş açıklama geldi