Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Sürdürülebilir Kalkınma Özel Temsilcisi Anatoly Chubais'ın istifa etti. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Chubais'ın istifasını doğrulayarak, “Evet. Chubais kendi özgür iradesiyle istifa etti” dedi.
İSTANBUL’DA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Sözcü'de yer alan habere göre Chubais'in Ukrayna'daki savaş nedeniyle istifa ettiği ve geri dönmemek üzere ülkeden ayrıldığı iddia edildi. Rus basınında yer alan ve Chubais'ın yakın çevresine dayandırılan haberlerde ise, Chubais ve eşi Avdotya Smirnova ile İstanbul'da olduğu öne sürülerek, Moskova'ya geri dönecekleri aktarıldı.
YELTSİN DÖNEMİNDE DE GÖREV ALMIŞTI
Chubais, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya yönelik başlattığı saldırılardan bu yana istifa eden en yüksek profilli Rus yetkili olarak kayıtlara geçti. Chubais, Rusya'nın eski Devlet Başkanı Boris Yeltsin döneminde Rus özelleştirmesinin ana mimarı olarak görülüyor.
'Atatürk' filmi Mustafa'ya Avrupa'da engelleme! Filmin yapımcısı açıkladı: "Ermeni lobisinin saldırısı..."46 izlenme
Sinan Ateş’in arkadaşı Cahit Özdemir: "Sinan Ateş’e öldürülmeden önce Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı teklif edildi"69 izlenme
Menzil'deki taht kavgası tam gaz! Kardeşi kardeşe düşüren miras ne kadar?30 izlenme
İsrail yine hastaneleri hedef aldı43 izlenme
Ve seçimin ilk şüpheli olayı gerçekleşti!2388 izlenme
'Hızlı Trenlerin sinyalizasyon işleri başta olmak üzere 2 bine yakın proje sorunlu'108 izlenme
Bakanlığın toplantı salonu için 1,2 milyon TL harcandı!54 izlenme
Donanmayı selamlamak için neden Vahdettin Köşkü seçildi?43 izlenme