Çanakkale'de bir restoranda içki içtiği sırada fotoğrafı çekilen Burak Aktan, 19 Mayıs'ta getirildiği AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı görevinden bugün alındı. Aktan görevden alınmasının ardından "Vicdanım rahat" açıklaması yaparken dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
Bozcaada Haber'de yer alan bilgilere göre; Aktan'ın rakı içtiği
anların AKP'de görev yapan bir avukat tarafından gizlice cep telefonu
kamerasıyla çekildiği ve bu görüntülerin AKP Genel Merkezi'ne iletilerek
şikâyette bulunulduğu öne sürüldü.
Daha önce 20172021 yılları arasında da AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı yapan Burak Aktan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevden alındığını kendisi duyurdu.
2011 yılından bu yana AKP teşkilatının her kademesinde görev yaptığını belirten Aktan, "Elbette kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz ve içimizde kalanlar olabilir. Ancak bugün dönüp baktığımda vicdanım rahat, başım dik." ifadelerini kullandı.
Yaşananların ayrıntılarına girmeyi doğru bulmadığını belirten Aktan, kişiler ve geçici tartışmalardan daha önemli olanın yıllardır gönül verdiği parti ve dava olduğunu ifade ederek "Mevki, makam gelip geçicidir; duruş, aidiyet ve sadakat kalıcıdır." diye yazdı.
Eski Yunanistan Dışişleri bakanından skandal sözler!204 izlenme
TÜRKŞEKER’in 25 taşınmazı daha satıldı!46 izlenme
Bu tarihten itibaren Türkiye'de sigara satışı tamamen yasaklanıyor19 izlenme
TMO’ya gümrüksüz tahıl ithalatı kotası!108 izlenme
ABD-İsrail’den Türkiye’ye ‘sahte bayrak’ tuzağı iddiası! Ankara’yı İran üzerinden vurup savaşa çekecekler!31 izlenme
Ölüm listesi yapan Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı!108 izlenme
Tedbir kararı CHP kurultayına engel mi? Yargıtay onursal üyesi her şeyi tek tek anlattı23 izlenme
Atatürk’süz 24 Kasım kamu spotuna tepki130 izlenme