Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde çevresi güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili, avlulu evde, kendini ‘şeyh’ olarak tanıtan A.A.’ya muska yaptırmak isteyenlerin oluşturduğu kalabalık Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafınca görüntülendi.
Randevulu sistemle çalışılan eve sabah gelenler, kapıdaki görevliden muska yazdırmak için yeşil renkli fiş alıp 500 TL, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alıp 250 TL ücret ödüyor. Fişle içeri girenler, genel anlamda öğleden sonra eve gelen A.A.’yı görüp, sorunlarını anlatıyor.
Aylık kazancının 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu belirtilen A.A.’nın ayrıca akşamları, Kayapınar ilçesindeki bir evde ‘VIP hizmet’ adı altında varlıklı kişiler için muska yazdığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafınca yapılan çalışmayla A.A., dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin peşinden bugün adliyeye sevk edilen A.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
A.A.’yı adliye önünde kalabalık bir grup karşıladı. A.A., bir cipe binerek bölgeden gitti.
abcgazetesi.com
AKP’li eski vekilden Ergenekon kumpası itirafı! 'Birileri yapıyordu, biz de işimize geldiği için sessizce izliyorduk!'1537 izlenme
İlber Ortaylı: İmam hatiplerde Arapça bile öğretilemiyor!186 izlenme
Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar ortaya çıktı!18 izlenme
Bir yılda 62 milyar liralık ihale kapalı kapılar ardında verildi!35 izlenme
Reis'in iş adamları neler çeviriyor? Almanya'da şaibeli Türk seçimleri!255 izlenme
Saray İttifakı'na 'dış güçler' şoku! Vatandaş inanmıyor!38 izlenme
İstanbul'da hava kirliliği önceki yıllara göre yüzde 9 arttı.31 izlenme
Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı!12 izlenme
Barış Terkoğlu, Ümit Özdağ operasyonunu 2 ay önceden duyurmuş!
AKP’li Şamil Tayyar erken seçim için tarih verdi
İran'ın İsrail'e misilleme olarak fırlattığı füzeler Tel Aviv semalarında görüntülendi
FETÖ'cülerin 'helikopter' paniği ekranlara yansıdı: "Helikopter polis helikopteri, herhangi bir şey yok"