Rasim Ozan Kütahyalı, YouTube'da katıldığı programda itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Kütahyalı'nın "20082011 arasında askeri vesayeti ve generalleri çökerttik. Ben de bu sürecin baş aktörlerinden biriyim." sözlerine Balyoz kumpasında yıllarca hapis yatan emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz tepki gösterdi. Yavuz, "Kumpaslardaki rollerini açıklamış" dedi.
Flu Tv’de İlker Canikligil’in sunduğu programa katılan Rasim Ozan Kütahyalı, Taraf gazetesinde yazarlık yaptığı süreçte “vesayeti temizleme” operasyonu yaptıklarını kabul etti ve şunları söyledi:
“20082011 arasında askeri vesayeti ve generalleri çökerttik. Ben de bu sürecin baş aktörlerinden biriyim. Burada onun için de içeri giren… Abi yorum yapsınlar. Bir şey diyeyim mi? Ergenekon konusu değil mi? Ulusalcı, devletçi, ‘Gerekirse devlet adam da vurur’ diyen kafa… Bence ‘Ergenekon terör örgütü’ uydurma. Ama öbek öbek bir çeteciler vardı. Ya zaten Ergenekoncular bugün iktidar yahu."
Kütahyalı'nın bu sözlerine X hesabından tepki gösteren emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, "Karıkoca operasyon çocuğu (OÇ) idiler! Kumpaslardaki rollerini açıklamış. OÇ olmak böyle bir şeydir: Kendi ordusuna kurulan kumpasın aktörü olmak ve bununla övünmek! Tam OÇ!" diye yazdı.
Gerçek Gündem
Narin cinayetinde gizemli iki kişi44 izlenme
Sağlık Bakanı’ndan acı itiraf: Sağlıkta dışa bağımlıyız!138 izlenme
Gerici İhsan Şenocak, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını kustu!125 izlenme
Eğitim'de geldiğimiz rezalet nokta ! İmam Hatip öğretmeninden skandal hareket !416 izlenme
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi hakkında gözaltı kararı42 izlenme
İstanbul'da 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!36 izlenme
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu '1 Mayıs'ta herkese bu mesajı attı!200 izlenme
İmamoğlu’ndan ‘İstanbul Sözleşmesi’ tepkisi!62 izlenme
Danıştay’a rağmen ihalede skandal! İhale aynı usulle yenilendi, üstüne üstlük bedel arttı!
İstanbul'da trafiğin yoğun aktığı caddede hem kendi hayatını hem de başkalarının hayatını riske atıp cadde ortasında namaz kıldı
Yap işlet devret müteahhitlerine bayramda ABD enflasyonu müjdesi!
Sinan Meydan’dan Erdoğan’a Kuvayi Milliye yanıtı