Sosyal medya platformu Twitter üzerinden birbirlerine giren ikiliden şeriat yanlısı, sakallı Fatih Tezcan, Özışık kardeşlerin " yanlış bir plan" içinde olduklarını iddia ederek, "Benim güçle ve isimlerle işim olmaz. Ben davaya, hakikate bakarım. Ve siz yanlış bir plan içindesiniz. Noktası virgülüne kadar bütün planlarınızdan, stratejilerinizden haberimiz var. Son sabırlarım. Sonra demedi demeyin. Bölücülük yapmayın. Fitne çıkarmayın." dedi.

Fatih Tezcan'ın durup dururken gelen çıkışından sonra Süleyman Özışık kendisine "bölücü" denilen Tweet'i alıntılayarak,"Benim adımı o pis ağzına alma meczup! Önce adam ol, sana açtığım davaya katılmamak için kuyruğunu kıstırıp kaçma. Gel mahkemeye, attığın iftiranın hesabını ver. Benle ilgili elinde belge var da açıklamıyorsan namertsin. Buyur meydan senin" sözleriyle şeriatçı Tezcan'a cevap verdi.

Bu sert kavgaya gelen tepkilerin üzerine tweetler'ini silen Süleyman Özışık, "Buradaki takipçilerimi takipçi gibi değil, Allah biliyor ki kardeşim gibi görüyorum. Onların ısrarı ve ricası üzerine yazdığım tweetleri siliyorum. Üzdüğüm kardeşlerimden özür diliyorum" diyerek kavgaya dair tweetler'i silerken peş peşe iki tweet ile takipçilerinden özür diledi.

Saadet Parti'li Ali Aktaş bu iki iktidar sevdalısının birbirine düşmesinini yine Twitter üzerinden değerlendirerek "Reiscilerle Süleyaman Soylucular kavgası başlıyor. Ya da içerideki rahatsızlığın dönem dönem cilt yüzeyine vurması" şeklinde konuştu.

Bu tartışma ise akıllara 2018 yılında Tezcan'ın Özışık kardeşler için iddialarını akıllara getirdi.
https://abcgazetesi.com/reiscilerlesuleymansoylucularinkavgasibasladi353630
Binlerce işçi Kartal'a akın etti: "Geçinmek istiyoruz"65 izlenme
Mart ayı işsizlik rakamları açıklandı31 izlenme
Yunanistan Ege’de 19’uncu adamızı işgale hazırlanıyor!102 izlenme
CHP'den Milli Eğitim Bakanı'na 'ÇEDES' soruları: İmamlar pedagojik formasyona sahip mi?53 izlenme
Herkes rektör hanımın koltukları 'Havana Kahverengisi' olacak cipini konuşuyor! 'Deri Havana Kahverengisi' olmazsa binmem..."44 izlenme
Başarır ve Günaydın'ın CHP Grup Başkanvekilliği sıfatı TBMM'den kaldırıldı16 izlenme
Adalet Bakanı'ndan sonra Ömer Çelik de TÜSİAD'ı topa tuttu28 izlenme
Yeni Akit katliam sanıklarını savundu! "Sivas'ın yiğit evlatları"158 izlenme
Ekrem İmamoğlu 2023 vaadini açıkladı! AKP çok kızacak!
CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok konuşulacak iddia! 'Atatürk Havaalanı’nın arazisini Katar’a satmak istiyorlar'
TİP’ten Yargıtay’a Can Atalay çağrısı: Silivri’den çıkartıp meclise göndermek için kolları sıvamanın vakti
'1 milyon dolar' iddiası yalan çıktı: AKP'nin reklam harcaması Kılıçdaroğlu'nu solladı