Göreve atanmasının ardından ilk icraatı lüks otomobil kiralamak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Şükrü Beydemir, şimdi de üniversiteye VIP yemekhane yaptırıyor. Rektörlüğe yapılacak VIP yemekhane ve öğrenciler için düzenlenecek olan yemekhane, altyapı ve çevre düzenlemesi ile birlikte 83 milyon 325 bin TL'ye mal olacak.
LAMİNANT KAPLAMA SANDALYELER
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 24 Ekim 2022'de üniversiteye merkezi yemekhane binası, alt yapı ve çevre düzenlemesi için ihaleye çıktı. VIP yemekhane için masaların laminant kaplama, sandalyelerin oturum ve sırtı vücut ergonomisine uygun, kumaş veya suni deri olacağı; ayrıca ikili koltuk ve sehpalar da alınacağı belirtildi. İhale teknik şartnamesinde rektör yemek odası mobilyası olarak belirtilen bölümde ise yine masanın laminant, sandalyelerin vücut ergonomisine uygun kumaş veya suni deri olacağı belirtildi. Yemekhane binası için asma tavan, duvar kağıdı, PVC, bölmeler, döner kapı gibi inşaat işleri de ihale duyurusunda yer aldı.

İLK İŞİ MAKAM ARACI KİRALAMAK
Prof. Dr. Beydemir, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 4 Mart 2020'de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü olarak atandı. Beydemir'in göreve gelir gelmez ilk icraatlarından biri, lüks makam aracı kiralamak oldu. Rektör'e hafta sonu da kullanabileceği “dört çeker” araç teslim edildi. Kiralanan bu araç için sadece 31 Aralık 2020'ye kadar 81 bin 640 TL ödendi. Rektörlük makamı için bu yıl yeniden BMW, Volkswagen Passat veya Mercedes CSerisi araçları kapsayan ve “D segmenti” olması talep edilen makam aracı kiralamak için de ihale açıldı ancak ihaleye teklif veren çıkmadığı için iptal edildi.
Sözcü
Sümeyye ve Bilal Erdoğan'ın yeni 'çay-waffle' dükkânında fiyatlar belli oldu!73 izlenme
Türkiye vergi takozunda OECD birincisi oldu!54 izlenme
47 kişiye mezar olmuştu: Ilgım Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı22 izlenme
Suriyeliler, Gaziantep’te bir gencin boğazını kesti!955 izlenme
Erken seçim öngörülerini kuvvetlendiren gelişme: Hazırlıklar başladı47 izlenme
Erdoğan'ın en yakınıydı: "Dost acı söyler" diyerek verdi veriştirdi!35 izlenme
AKP’li başkan zam yapmaya doymuyor!125 izlenme
Resmi Gazete’de yayımlandı: Ve satış başladı!282 izlenme
Ukrayna'ya yönelik saldırılar devam ediyor! Rusya, seyir füzeleriyle Kiev ve Jitomir'i hedef aldı!
İşte TBMM'ye çekilen ilk bayrak ve Sütçü İmam'ın silahı
3 bin liralık ikramiyeyi enflasyon çoktan eritti
Gençlerden öğrencilerle sahur yapan AKP milletvekillerine 'sucuklu menemen' tepkisi