Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde yapılan atamalar kentte tartışmalara neden oldu. Kasım 2018’de üniversiteye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Cem Zorlu, kadrosunu kendisinin de Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı’ndan (TİMAV) kurdu.
Rektörün arkadaşı olan Konya’daki özel bir holdingte “Kurumsal iletişim direktörü” olarak görev yapan Bülent Ecevit Öksüz’de geçen 22 Temmuz’da üniversiteye transfer oldu ve genel sekreter yapıldı.

Öksüz’ü üniversiteye aldıran Rektör Zorlu, 4 gün sonra da kendi oğlunu, Öksüz’ün çalıştığı holdingte işe başlattı. Rektör Zorlu’nun oğlu İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Süleyman Yasir Zorlu, Öksüz’ün çalıştığı özel holdingin yönetim kuruluna atandı. Sözcü’nün haberinin ardından Süleyman Yasin Zorlu’nun holdingdeki görevinden istifa ettiği ortaya çıktı. Zorlu ile birlikte Holdingin yönetim kurulu başkanı Mehmet Akdere’nin istifaları KAP’a bildirildi.
KAP’a yapılan açıklamada “Toplanan yönetim kurulumuz Mehmet Akdere ve Süleyman Yasin Zorlu’nun yönetim kurulu üyeliğinden istifalarının kabülune, görev dönemine ilişkin olarak, şirket faaliyetlerinden dolayı şirkete, diğer yönetim kurulu üyelerine kamuya ve ticari taraflara karşı şahsi sorumluluğunun kalmadığına karar vermiştir” ifadelerine yer verildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sozcuduyurdurektorunogluistifaetti5483213/
Son ankette sürpriz sonuçlar! MHP barajın 3 puan altında, AKP'de dikkat çeken düşüş!95 izlenme
'Yenidoğan' davasında intihar eden doktor hakkında kritik ihbar: Savcılık devrede43 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: Türkiye’deki corona virüsü vaka sayısı 13 bin 531'e, can kaybı ise 214'e yükseldi!94 izlenme
İktidarın Türkiye'yi düşürdüğü durum işte bu! Avusturya Başbakanı "Taliban fanatizmini Avrupa’da istemiyoruz. Afganların kalacağı en iyi yer Türkiye"54 izlenme
Skandal gerekçeye kabul! Türkan Saylan Kültür Merkezi artık seçim merkezi değil!109 izlenme
TEMSA sorunu büyüyor! Şimdi ne olacak?117 izlenme
60 yaşındaki ‘genç’ bisikletçi yüzlerce kilometreyi aşarak Samsun’a ayak bastı112 izlenme
TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı'dan çok tartışılacak Aybüke Pusat açıklaması: "TRT'nin kapısından içeri girmemesi gerekirdi"45 izlenme